Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla Model 3: Το παρμπρίζ του σπάει… βράχο (+video)

Ελλάδα 2:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tesla Model 3: Το παρμπρίζ του σπάει… βράχο (+video)

ΝΕΑ

Tesla Model 3: Το παρμπρίζ του σπάει… βράχο (+video)

ΝΕΑ

Σε ένα video, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, άνδρας να που φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών (είτε ναρκωτικών είτε αλκοόλ ή και των δύο) πέταξε μία μεγάλη πέτρα στο παρμπρίζ ενός Model 3 ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει.

Advertisement
Advertisement

Ίσως θα έπρεπε να είχαν χρησιμοποιήσει ένα Model 3 αντί για ένα Cybertruck όταν ήθελαν να αποδείξουν πόσο ανθεκτικά είναι τα κρύσταλλα των  Tesla.

Παραδόξως ήταν η πέτρα, η οποία έσπασε ενώ το παρμπρίζ διατήρησε τη δομική του ακεραιότητα. Σύμφωνα με την αναφορά, της αστυνομίας αυτό που έμεινε στο γυαλί ήταν ένα μικρό σημάδι, αλλά όχι κάτι σημαντικό. Δεν έχουν ανακοινωθεί πολλές λεπτομέρειες για το περιστατικό, εκτός από το γεγονός ότι έγινε στο Πόρτλαντ του Όρεγκον.

Ο οδηγός του Tesla Model 3, είδε τον δράστη, που βρισκόταν στην άκρη ενός δρόμου. Εκείνος πλησίασε το αυτοκίνητο και πέταξε την πέτρα πάνω του. Με βάση το πόσο εύκολα θρυμματίστηκε η πέτρα, είχε μικρότερη πυκνότητα από αυτή του γυαλιού, διαφορετικά θα έσπαγε το παρμπρίζ.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, εάν το τζάμι είχε σπάσει, θα μπορούσε να είχε βλάψει τον οδηγό, ο οποίος θα είχε τραυματιστεί από τον ίδιο τον βράχο και τα θραύσματα γυαλιού.

Υπήρξαν ακόμη και θάνατοι στο παρελθόν που σχετίζονται με περιστατικά όπως αυτό, επομένως η ρίψη αντικειμένων στα αυτοκίνητα είναι ένας τρόπος για να τραυματιστούν άνθρωποι και μπείτε στη φυλακή. Ελπίζουμε ότι αυτό συνέβη στο άτομο που πέταξε τη πέτρα στο βίντεο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ελλάδα: Πότε μπορεί να παραδώσει η Tesla μία σημερινή παραγγελία;
Goodyear: Δοκιμές για τα λάστιχα χωρίς αέρα με ηλεκτρικά (+video)
Με μεγαλύτερη αυτονομία το Tesla Model 3 στην Ελλάδα (+τιμές)

Advertisement