Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τέλη Κυκλοφορίας με άτοκες δόσεις

Ελλάδα 16:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τέλη Κυκλοφορίας με άτοκες δόσεις

ΝΕΑ

Τέλη Κυκλοφορίας με άτοκες δόσεις

ΝΕΑ

Το Newsauto ετοίμασε έναν online οδηγό με τις προσφορές που έχει το κάθε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Advertisement
Advertisement

Στενεύουν, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του έτους, τα χρονικά περιθώρια για τους εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων που θα πρέπει να εξοφλήσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2022.

Φέτος η τελευταία ημέρα εξόφλησης των Τελών Κυκλοφορίας 2022 είναι η Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και είτε μεταβεί κανείς στο γκισέ των τραπεζών, είτε στο δίκτυο των ΕΛΤΑ αλλά και άλλων εναλλακτικών δικτύων όπως μέσω του δικτύου 3.000 και πλέον πρακτορείων του ΟΠΑΠ, μέσω της της υπηρεσίας tora Wallet, είτε τα πληρώσει online ο χρονικός περιορισμός είναι ο ίδιος. Μάλιστα οι χρήστες του e-banking θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει την οφειλή των Τελών Κυκλοφορίας 2022 έως το πρωί της Παρασκευής στις 31 Δεκεμβρίου καθώς αν πραγματοποιηθεί η εξόφληση αργότερα είναι πολύ πιθανό να «φανεί» στην ΑΑΔΕ τη Δευτέρα με αποτέλεσμα να σας χρεώσει τα διπλά Τέλη Κυκλοφορίας εξαιτίας της εκπρόθεσμης εξόφλησής τους.

Advertisement
Advertisement

Οπότε καλό θα ήταν η online εξόφληση να έχει ολοκληρωθεί το πρωί της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου για την αποφυγή παρεξηγήσεων που μπορεί να σας κοστίσουν πολλά ευρώ…

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος όλες οι τράπεζες έχουν ετοιμάσει ειδικά προγράμματα εξόφλησης των Τελών Κυκλοφορίας σε έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις ώστε οι εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων να μπορέσουν να διευκολυνθούν.

Μοναδική προϋπόθεση αποτελεί να υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο προς χρήση στις πιστωτικές κάρτες καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορούν να εξοφληθούν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2022.

Advertisement

Όσοι πάντως δεν εξοφλήσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2022 μέχρι τις προθεσμίες που ορίζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα τους βεβαιωθεί στο Τaxisnet ποσό ίσο με την διπλάσια αξία των ετήσιων Τελών Κυκλοφορίας. Σε περίπτωση που δοθεί παράταση στην εξόφλησή τους τότε αλλάζουν όλα και θα έχουν στην διάθεσή τους όσο χρόνο τους δίνει το ΥΠΟΙΚ ενώ την ίδια χρονική παράταση θα λάβουν και όσοι επιθυμούν να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματός τους.

Τα προγράμματα εξόφλησης των Τελών Κυκλοφορίας 2022 από τις τράπεζες περιλαμβάνουν:

Advertisement

Alpha Bank

H Alpha Bank σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε την εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας 2022 μέσω πιστωτικής κάρτας και να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα εξοφλήσεώς τους σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Τράπεζα Πειραιώς

Advertisement

Η Τράπεζα Πειραιώς σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματος σας μέσω των πιστωτικών της καρτών και παράλληλα να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα των δόσεων που σας προσφέρει, αποπληρώνοντάς τα έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις!

Eurobank

H Eurobank δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους των πιστωτικών καρτών της να πληρώσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 και να τα εξοφλήσουν σε έως 12 άτοκες δόσεις. Επίσης η τράπεζα επισημαίνει ότι τα Τέλη Κυκλοφορίας μπορούν να εξοφληθούν με μέσω προπληρωμένων καρτών οι οποίες όμως δεν υποστηρίζουν δόσεις.

Attica Bank

H Attica Bank προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα εξόφλησης μέσω των πιστωτικών καρτών Attica Card Visa, εφάπαξ ή με δόσεις, των οφειλών Δημοσίου. Ειδικά για τα Τέλη Κυκλοφορίας 2022 προβλέπει την εξόφληση σε έως 12 άτοκες δόσεις εφόσον αποπληρώνεται το σύνολο της μηνιαίας οφειλής. Στην περίπτωση που αποπληρώνεται μέρος της μηνιαίας οφειλής, με ελάχιστη ή μερική μηνιαία εξόφληση αυτής, παραμένει το ισχύον επιτόκιο συναλλαγών της πιστωτικής κάρτας.

Εθνική Τράπεζα

Σε έως 12 άτοκες δόσεις μπορούν να εξοφλήσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2022 οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αναρτήθηκαν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2022: Που θα τα βρείτε και πως θα τα γλιτώσετε!
Οριστικό: Χωρίς Τέλη Κυκλοφορίας, τελωνείο και Φόρο Πολυτελείας τα συγκεκριμένα IX
Αναρτήθηκαν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2022: Που θα τα βρείτε και πως θα τα γλιτώσετε!