Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έξυπνα αξεσουάρ για το ηλεκτρικό Honda e

Ελλάδα 14:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έξυπνα αξεσουάρ για το ηλεκτρικό Honda e

ΝΕΑ

Έξυπνα αξεσουάρ για το ηλεκτρικό Honda e

ΝΕΑ

Η Honda παρουσίασε μια σειρά χρηστικών και έξυπνων αξεσουάρ για το ηλεκτρικό Honda e, η διάθεση των οποίων θα ξεκινήσει στην ιαπωνική αγορά παράλληλα με το λανσάρισμα του μικρού ηλεκτρικού μοντέλου στις 30 Οκτωβρίου.

Advertisement
Advertisement

Η σειρά των αξεσουάρ έχει δημιουργηθεί από το τμήμα Honda Access της ιαπωνικής εταιρίας και περιλαμβάνει εξοπλιστικά στοιχεία που συνδέονται με την αισθητική, την χρηστικότητα αλλά και την ευκολία.

Για την εξωτερική εμφάνιση προσφέρονται ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17’’ καθώς και ένα διακριτικό χείλος για τον εμπρός προφυλακτήρα που χαρίζει ένα πιο δυναμικό ύφος. Επίσης για τον εμπρός προφυλακτήρα προσφέρεται σετ προβολέων ομίχλης καθώς και ειδικής σχεδιάσης πλαίσια πινακίδων. Πολλές περισσότερες είναι οι επιλογές που προσφέρει το τμήμα Honda Access για την εξατομίκευση του εσωτερικού. Χαρακτηριστικά είναι και σκούρα μπρονζέ πάνελ για το ταμπλό και την κεντρική κονσόλα τα οποία μπορούν να συνοδευτούν από αντίστοιχης απόχρωσης διάκοσμο στις πόρτες. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης φωτιζόμενου λογότυπου στα μαρσπιέ ενώ για το πορτπαγκάζ διατίθεται κάλυμμα με διαφορετικό υλικό σε κάθε μεριά του ώστε ο οδηγός να επιλέγει την κατάλληλη επιφάνεια ανάλογα με τα πράγματα που μεταφέρει. Επιπλέον έχει δημιουργηθεί ένα κάλυμμα για την υποδοχή του φορτιστή ώστε αυτή να μην σκονίζεται όσο το αυτοκίνητο φορτίζει.

Honda e genuine accessories

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα η Honda προσφέρει μια κάμερα καταγραφής που τοποθετείται στο εμπρός παρπρίζ καθώς και μια αντίστοιχη για πίσω ώστε να υπάρχει δυνατότητα καταγραφής όσων συμβαίνουν γύρω από το αυτοκίνητο όσο αυτό κινείται. Το περιεχόμενο των video που καταγράφονται μπορεί να αποθηκεύεται και να είναι προσβάσιμο από smartphone.

Honda e genuine accessories

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Πόσο αντέχει ένας κινητήρας χωρίς λάδι; (+video)

Το Honda Jazz γίνεται Off-Roader (+video)

Advertisement

Κυβέρνηση Ιαπωνίας: Nissan και Honda ένα