Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα μοιάζει το νέο MINI JCW

Ελλάδα 4:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα μοιάζει το νέο MINI JCW

ΝΕΑ

Έτσι θα μοιάζει το νέο MINI JCW

ΝΕΑ

Στην παγκόσμια πρεμιέρα της τρίτης γενιάς του ΜΙΝΙ, ο κατασκευαστής έδωσε φωτογραφίες και πληροφορίες τόσο για το Cooper όσο και το Cooper S. Για το μέλλον κράτησε όσα αφορούν την κορυφαία έκδοση του πολυτελούς αυτοκινήτου, το John Cooper Works. Στην ιστοσελίδα όμως της ΜΙΝΙ υπάρχει μία αποκαλυπτική φωτογραφία, που δίνει… τροφή για σκέψη.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτή απεικονίζεται το νέο Cooper S με το JCW Aero Kit. Πρόκειται για βελτιωτικό πακέτο που περιλαμβάνει διαφορετικούς προφυλακτήρες εμπρός-πίσω, προβολείς στη μάσκα, πλαϊνά μαρσπιέ και λεπτομέρειες όπως η καρό σημαία στους εξωτερικούς καθρέπτες. Ανάλογη εμφάνιση θα έχει και η έκδοση John Cooper Works, η παρουσίαση της οποίας αναμένεται σε περίπου ένα χρόνο.

Η θυγατρική της BMW δεν ακολούθησε την τάση του downsizing για το Cooper S. Αντίθετα «ανέβηκε» σε κυβισμό, αντικαθιστώντας τον 1.6 του απερχόμενου αυτοκινήτου με 2λιτρο σύνολο. Ο ίδιος κινητήρας θα εξοπλίζει και το JCW, αναβαθμισμένος βέβαια ώστε να προσφέρει την έξτρα ισχύ και ροπή που υπόσχονται τα αρχικά γράμματα. Αναμένεται να αποδίδει κοντά στα 230 PS, έναντι 218 PS του τωρινού μοντέλου. Θα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις με ταυτόχρονο περιορισμό της κατανάλωσης και των ρύπων.