Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα είναι το νέο Jeep Grand Wagoneer;

Ελλάδα 6:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς θα είναι το νέο Jeep Grand Wagoneer;

ΝΕΑ

Πώς θα είναι το νέο Jeep Grand Wagoneer;

ΝΕΑ

Αρκετά χρόνια μετά, η Jeep επανεμφανίζει τα Wagoneer και Grand Wagoneer. Μετά τα επίσημα teasers, ήρθε και το πρώτο ψηφιακό σκίτσο για να μας δώσει μια ιδέα του τι να περιμένουμε από τα μεγαλύτερα SUV της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Είναι μοντέλα που προγραμματίζονται για επίσημη παρουσίαση το 2022, ωστόσο, καθώς η Jeep έχει αρχίσει ήδη τα teasers με τις δοκιμές τους σε προχωρημένο στάδιο, βρίσκουμε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την προσέγγιση της αισθητικής του μοντέλου από το KKS Studio.

Το μοντέλο της Jeep αναμένεται να βασιστεί σε ένα τροποποιημένο πλαίσιο «τύπου σκάλας» με ελατήρια στην πίσω ανάρτηση και όχι φύλλα σούστας. Τα Wagoneer και Grand Wagoneer στις πιο πλούσιες εκδόσεις τους θα παρουσιαστούν με αερανάρτηση και ρυθμιζόμενη σκληρότητα αλλά και απόσταση από το έδαφος. Με κωδικό όνομα WS και οι δύο εκδόσεις θα παραχθούν στο εργοστάσιο συναρμολόγησης του Warren, μετά από επένδυση 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων και πιθανή αύξηση του προσωπικού στα 1.500 άτομα.

Advertisement
Advertisement

Η σύμβαση FCA-UAW από τον Δεκέμβριο του 2019 επιβεβαίωσε επίσης ένα PHEV για το 2021, που θα έχει κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο σύστημα μετάδοσης, φόρτισης αλλά και τετρακίνησης με τον αντίστοιχο Wrangler. Όπως και το Grand Cherokee, τα δύο νέα μοντέλα αναμένεται να έχουν τον V6 κινητήρα  Pentastar με ή χωρίς σύστημα mild hybrid. Οι εκδόσεις 5,7 και 6,4 λίτρων του HEMI V8 θα πρέπει να είναι οι επόμενες στη σειρά, και στην κορυφή της γκάμας το Trackawk πιθανότατα θα προσφέρεται με τον κινητήρα Hellcat των 707 ίππων.

Δείτε ακόμα: Jeep Wagoneer με τεχνολογία Plug-In Hybrid

Advertisement

Νέο 7θέσιο μοντέλο στη γκάμα της Jeep

Νέες μειωμένες τιμές για τα μοντέλα των Abarth, Alfa Romeo, Fiat και Jeep

Advertisement