Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το νέο compact SUV της Kia;

Ελλάδα 22:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το νέο compact SUV της Kia;

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το νέο compact SUV της Kia;

ΝΕΑ

Μια πιθανή εκδοχή της έκδοσης παραγωγής του μικρού SUV της Kia που θα βασιστεί στο πρωτότυπο SP Signature μας δίνει μια πρόσφατη ψηφιακή απεικόνιση που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Advertisement
Advertisement

Το σχέδιο που φέρνει την υπογραφή του δημιουργού ψηφιακών εικόνων Kolesa βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις φωτογραφίες του εκθεσιακού SP Signature που είχαμε δει πριν λίγο καιρό. Το νέο μικρό SUV της Kia έχει ένα αρκετά δυναμικό στυλ και πολλά χαρακτηριστικά αισθητικά στοιχεία όπως τα μακρόστενα φώτα LED καθώς και η τριχρωμία που προσφέρουν τα μαύρα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος σε συνδυασμό με το βασικό χρώμα του αυτοκινήτου και την ασημένια οροφή.

Το νέο μοντέλο θα καλύπτει το κενό ανάμεσα το Stonic και το Sportage και πιθανότατα οι βασικοί κινητήρες του θα είναι τα υπερτροφοδτούμενα σύνολα 1.0 και 1.4 λίτρων βενζίνης όπως και ο turbodiesel 1.6 λίτρων του κορεάτικου ομίλου σε συνδυασμό με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά τη μετάδοση το νέο μοντέλο αναμένεται πως θα είναι αποκλειστικά μπροσθιοκίνητο.

Σύμφωνα με πηγές της εταιρίας το νέο μοντέλο θα εστιάσει κυρίως στην αφορά της Ασίας και ειδικότερα σε αυτή της Ινδίας αν και θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα κυκλοφορήσει τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική.

Advertisement
Advertisement