Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το κουπέ VW Tiguan

Ελλάδα 17:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτσι θα είναι το κουπέ VW Tiguan

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το κουπέ VW Tiguan

ΝΕΑ

Η επερχόμενη έκδοση του Tiguan Coupe της VW βρίσκεται στο επίκεντρο από τον Μάρτιο, με το όνομα Tiguan X να κυκλοφορεί ήδη από την αρχή. Που βρισκόμαστε σήμερα;

Advertisement
Advertisement

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε πολλές εικόνες ενός Tiguan X χωρίς καμουφλάζ στο κορμί του, το οποίο πιθανότατα θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην Κίνα αργότερα μέσα στο έτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Tiguan X βασίζεται στην έκδοση Allspace και διαθέτει μακρύτερο μεταξόνιο από το γνωστό μας Tiguan, στην Κίνα μάλιστα αποκαλείται Tiguan L.

Το πρώτο πρωτότυπο που είδαμε τυχαία ήταν καμουφλαρισμένο, οπότε εκτός από το συνολικό σχήμα και μερικά χαρακτηριστικά του εμπρός μέρους και αρκετές άλλες λεπτομέρειες ήταν δύσκολο να τις διακρίνουμε προκειμένου να βγάλουμε συμπεράσματα. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε την εταιρία Kolesa να δημοσιεύσει την άποψή της για το πως θα δείχνει τελικά το Tiguan X, το οποίο φαίνεται πιστό όσον αφορά τη σχεδιαστική του γλώσσα. Το θέμα είναι ότι τότε ήταν Μάιος και τώρα έχουμε Αύγουστο, έχοντας στα χέρια μας τη διαρροή της προηγούμενης εβδομάδας, η οποία μας προσφέρει μια γεύση για το πώς θα μοιάζει το νέο SUV Coupe της VW.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η συγκεκριμένη απόδοση έχει την ίδια προέλευση με την πρώτη, αλλά βασίζεται στη διαρροή και προσθέτει επίσης χαρακτηριστικά της έκδοσης “R”, η οποία παρέχει μια πιο σπορ εμφάνιση. Η μεγαλύτερη αλλαγή έγκειται στο πίσω μέρος, το οποίο παρουσιάζει τώρα μια μονάδα φωτός πλήρους πλάτους καθώς και γραφικά έτοιμα για παραγωγή, σύμφωνα με τη διαρροή.

Όπως όλα δείχνουν το crossover της VW θα διατεθεί αρχικά με δύο διαφορετικούς υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες 2.0 λίτρων. Η αρχική μονάδα θα διαθέτει ισχύ 186 ίππους, ενώ η πιο ισχυρή θα παράγει 220 ίππους.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Με plug in υβριδικό σύστημα το ανανεωμένο VW Tiguan (+video)

VW Tiguan, όπως λέμε το… Golf των SUV

Advertisement

VW Tiguan BiTDI με 240 PS: Το κορυφαίο στη γκάμα!

 

 

Advertisement