Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το ισχυρό Hyundai i20 N των 200 ίππων

Ελλάδα 11:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτσι θα είναι το ισχυρό Hyundai i20 N των 200 ίππων

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το ισχυρό Hyundai i20 N των 200 ίππων

ΝΕΑ

Μετά την επίσημη δημοσίευση των φωτογραφιών και των τεχνικών χαρακτηριστικών της νέας γενιάς Hyundai i20, κάποιοι ανεξάρτητοι σχεδιαστές άρχισαν να οραματίζονται ήδη τη γρήγορη έκδοση, “Ν”, η οποία μάλιστα πρόκειται να λανσαριστεί στο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Ο γνωστός X-Tomi Design δημοσίευσε μια εικόνα που δείχνει ξεκάθαρα πως μπορεί να είναι το νέο Hyundai i20 στην πιο ισχυρή του μορφή, ωστόσο κάποιες κατασκοπευτικές φωτογραφίες έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, δίνοντας τέλος στις αμφιβολίες. Η κορεάτικη φίρμα θα εισέλθει στα μικρά hothatch και φήμες θέλουν το i20 N να περνάει στην παραγωγή μέσα στο επόμενο έτος. Εικάζεται ότι κάτω από το καπό θα υπάρχει ο γνώριμος 1.6 T-GDI, ο οποίος θα συνοδεύεται με μία μεγάλη τουρμπίνα επιτρέποντας το σύνολο να αποδίδει πάνω από 200 ίππους. Σε αυτή την τιμή βρίσκονται τα περισσότερα hot supermini της αγοράς, όπως είναι το Ford Fiesta ST, Volkswagen Polo GTI κ.ά.

Μέχρι τώρα, η Hyundai έχει αποδείξει ότι τα μοντέλα “Ν” έχουν αυτό που χρειάζεται ένας υποψήφιος αγοραστής. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρουν κορυφαία οδηγική απόλαυση σε προσιτή τιμή.

Advertisement
Advertisement

Να θυμίσουμε η απλή έκδοση του νέου Hyundai i20 θα έχει έναν 1,2 λίτρων κινητήρα που αποδίδει στην ατμοσφαιρική του εκδοχή 83 ίππους και συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Το νέο i20 θα έχει και τον τρικύλινδρο turbo χιλιάρη που αποδίδει 100 ίππους και σε έκδοση με 48V υβριδικό σύστημα.