Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το Ford Kuga ST;

Ελλάδα 13:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το Ford Kuga ST;

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το Ford Kuga ST;

ΝΕΑ

Λίγες ημέρες πριν, στο περιθώριο της εκδήλωσης «Go Further», η Ford παρουσίασε το νέας γενιάς Kuga. Τώρα έρχεται ο καλλιτέχνης Tomi Design και μας παρουσιάζει την δική του εκδοχή για την κορυφαία έκδοση ST.

Advertisement
Advertisement

 

Όπως διακρίνουμε από την πρώτη, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, θεωρητικά το νέο Kuga ST, θα διαφέρει από τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας από το διαφορετικό αεροδυναμικό πακέτο του αμαξώματος, με μεγαλύτερους εμπρός αεραγωγούς, τονισμένα φτερά, κόκκινες δαγκάνες φρένων και ένα μεταλλικό μπλε χρώμα. Το τι να περιμένουμε κάτω από το καπό, ακόμα μας είναι άγνωστο. Εάν η εταιρεία με το Μπλε Οβάλ σήμα αποφασίσει να βγάλει στην παραγωγή το νέο Kuga ST, ίσως να τοποθετήσει τον κινητήρα της αντίστοιχης έκδοσης του μικρομεσαίου Focus.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2,3 λίτρων, τεχνολογίας EcoBoost με twin-scroll turbo, ο οποίος αποδίδει 280 PS και 42,8 kgm ροπής. Η παραπάνω ισχύς μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων (με λειτουργία rev-matching) ή προαιρετικά μέσω ενός αυτόματου 7 σχέσεων. Επίσης για πρώτη φορά το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (eLSD) και επιλογές προγραμμάτων οδήγησης.