Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι τα νέα «καυτά» Ford Focus

Ελλάδα 1:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι τα νέα «καυτά» Ford Focus

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι τα νέα «καυτά» Ford Focus

ΝΕΑ

Το νέο Ford Focus έχει ξεκινήσει το λανσάρισμά του στη χώρα μας και ήδη οι πρώτες εικόνες για το πώς θα μπορούσαν να είναι οι εκδόσεις ST και RS κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου ανεβάζοντας παράλληλα τις προσδοκίες των φίλων της Ford. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Μετά την υποτιθέμενη έκδοση STI για το νέο Subaru Forester, οι σχεδιαστές της X-Tomi Design ξαναχτυπούν δίνοντάς μας την δική τους εκδοχή για το Ford Focus ST και φυσικά για το πολυαναμενόμενο RS.

Για το ST οι σχεδιαστές της X-Tomi Design κινήθηκαν σε πιο συντηρητικά μονοπάτια, δίνοντας ωστόσο τα απαραίτητα στοιχεία δυναμισμού στο αμάξωμα που το διαχωρίζουν από τις υπόλοιπες εκδόσεις του δημοφιλούς hatchback. Οι μεγαλύτεροι τροχοί, η δυναμική σχεδίαση της εμπρός γρίλιας, που συνοδεύεται από ένα μικρό σπόιλερ στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, οι ποδιές αλλά και η διακριτική αεροτομή που αχνοφαίνεται στο πάνω μέρος της πίσω πόρτας είναι οι “προσθήκες” της X-Tomi Design για το ST, που δίνουν έναν επιπλέον δυναμισμό στο ολοκαίνουριο μοντέλο της Ford.

Τα πράγματα φυσικά είναι ακόμη πιο… εξωστρεφή στο ψηφιακό σχέδιο για το RS με τον εμπρός προφυλακτήρα να αποτελεί και τον μεγάλο σταρ και να ταιριάζει απόλυτα με την πολεμική διάθεση του αυτοκινήτου. Αεραγωγούς βλέπουμε και στο καπό, που δεν υπάρχουν στο σχέδιο του ST, οι τροχοί είναι ακόμη μεγαλύτερων διαστάσεων, ενώ μεγαλύτερη είναι φυσικά και η αεροτομή στο πίσω μέρος. Οι ποδιές έχουν παραμείνει ίδιες, ενώ θα περιμέναμε και πιο φουσκωμένους θόλους για τους μεγαλύτερους τροχούς. Όπως και να έχει η προσπάθεια της  X-Tomi Design είναι καλή και καταφέρνει να μας ανοίξει την όρεξη με το παραπάνω.

Advertisement
Advertisement

new-ford-focus-rs-render-640