Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα δείχνει το νέο VW T7

Ελλάδα 6:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα δείχνει το νέο VW T7

ΝΕΑ

Έτσι θα δείχνει το νέο VW T7

ΝΕΑ

Οι πρώτες φωτογραφίες του Volkswagen Transporter επόμενης γενιάς εμφανίστηκαν το καλοκαίρι του 2018, όταν οι φωτογράφοι αποκάλυψαν ένα δοκιμαστικό όχημα με την περιβολή ενός T6.

Advertisement
Advertisement

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους συνελήφθη επίσης ένα πρωτότυπο αυτής της επερχόμενης νέας γενιάς, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως βάση για μια ρεαλιστική απόδοση από τους σχεδιαστές στο Kolesa.ru. Πριν από λίγες μέρες, πήραμε ακόμη μια γεύση από το νέο μοντέλο χάρη σε ένα ελαφρώς λιγότερο καμουφλαρισμένο πρωτότυπο.

Οι άνθρωποι στο Kolesa.ru αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια ακόμη απόδοση του νέου VW T7, και αυτή τη φορά το αποτέλεσμα μοιάζει με επίσημη φωτογραφία της εταιρίας. Οι σχεδιαστές έλαβαν υπόψη τις λίγες νέες οπτικές λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν από τις τελευταίες λήψεις των κατασκόπων, συμπεριλαμβανομένης της καμπύλης γραμμής στην μπροστινή όψη που σχηματίζεται από τον προφυλακτήρα και τα φτερά.

Advertisement
Advertisement

Από αυτό που μπορούμε να δούμε μέχρι στιγμής, το κάτω τμήμα του πρόσθιου προφυλακτήρα και οι προβολείς θα έχουν επίσης ελαφρώς διαφορετικό σχήμα συγκριτικά με την προηγούμενη απόδοση. Στο πίσω μέρος, τα πίσω φώτα έχουν τώρα μια πιο κομψή εμφάνιση εμπνευσμένη από το Passat. Γενικά, το γερμανικό βαν φαίνεται να είναι λίγο μικρότερο από τον προκάτοχό του, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι απλώς μια οπτική ψευδαίσθηση.

Η εντελώς νέα εμφάνιση του Transporter θα συνδυαστεί με τη μετάβαση στην πλατφόρμα MQB, η οποία θα επιτρέψει την ενσωμάτωση ηλεκτροκινητήρων εκτός από τους συμβατικούς κινητήρες βενζίνης και ντίζελ. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το T7 θα είναι διαθέσιμο και σε έκδοση long με μεγαλύτερο μεταξόνιο από τη συμβατική, όπως επίσης και με μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση.

Όπως όλα δείχνουν η Volkswagen προχωρά γρήγορα στην εξέλιξη του νέου Transporter και με βάση αυτό, πιστεύουμε πως θα το δούμε επίσημα να κάνει το ντεμπούτο του πριν από το τέλος του έτους. Οι πωλήσεις και οι παραδόσεις του θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους.