Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό pick-up Honda Ridgeline

Ελλάδα 12:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό pick-up Honda Ridgeline

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό pick-up Honda Ridgeline

ΝΕΑ

Νομοτελειακά η Honda θα μετατραπεί σε μια αμιγώς ηλεκτρική μάρκα στο μέλλον, προς το παρόν όμως, η εταιρεία σχεδιάζει να λανσάρει δύο EV αρχικά στις ΗΠΑ έως το 2024.

Advertisement
Advertisement

Το Ridgeline δεν σχεδιάστηκε αρχικά για αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, αλλά αν η εταιρεία σκοπεύει να ηλεκτροδοτήσει το 40% της γκάμας της έως το 2030, όλα είναι πιθανά.

Στη συγκεκριμένη κίνηση συμπεριλάβετε επίσης και τις εκδόσεις που θα χρησιμοποιούν της κυψέλες υδρογόνου για καύσιμο.

Ο σχεδιαστής Rene Garcia αποφάσισε να προβλέψει πώς θα μπορούσε να μοιάζει λοιπόν ένα ηλεκτρικό Ridgeline, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Advertisement
Advertisement

Ο Garcia δημιούργησε μια τεράστια σειρά ανεπίσημων αποδόσεων που επιδεικνύουν μια σκληροτράχηλη εμφάνιση.
Το συγκεκριμένο pick up δείχνει αρκετά φουτουριστικό, διατηρώντας παράλληλα μια εμφανή ομοιότητα με το σχέδιο που ήδη έχουμε δει.

Ωστόσο, ο Garcia αποκαλύπτει το πλαίσιο skateboard όπως επίσης και το φουτουριστικό εσωτερικό με εξαιρετική λεπτομέρεια. Οι αποδόσεις του Ridgeline αναδεικνύουν ένα ιδιαίτερο pick up το οποίο όπως υπονοεί η εικόνα του μπορεί να ανταποκριθεί και στα εκτός δρόμου καθήκοντά του.

Advertisement

Το εντυπωσιακό ημιφορτηγό διαθέτει πόρτες που ανοίγουν ανάποδα για εύκολη είσοδο και έξοδο στην καμπίνα, ενώ διαθέτει την απαιτούμενη τεχνολογία που απαιτείται σε ένα σύγχρονο όχημα.

Παραδόξως, η κεντρική κονσόλα διαθέτει συμβατικά κουμπιά αλλά και διακόπτες, τα οποία ήδη αρχίζουν να καταργούν αρκετές εταιρίες στα νέα μοντέλα τους.

Advertisement

Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης θα προσφέρει στη Honda όπως φυσικά και σε άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες πολύ περισσότερη ελευθερία στο σχεδιασμό μελλοντικών οχημάτων, όπως είναι το Ridgeline.

Μέχρι τον επόμενο χρόνο θα δούμε πολλά τέτοιου είδους ηλεκτρικά οχήματα να παρουσιάζονται από τους κατασκευαστές. Το Ford F-150 Lightning στοχεύει να προσελκύσει τους περισσότερους αγοραστές pick up, ενώ το Tesla Cybertruck θα αποτελεί τον “ακραίο” της κατηγορίας.

Advertisement

Τα GMC Hummer EV και Rivian R1T θα τοποθετηθούν κάπου στη μέση της κατηγορίας. Ένα ηλεκτροκίνητο Honda Ridgeline απέχει πιθανόν χρόνια μακριά, αλλά το να ονειρεύεσαι το μέλλον δεν κοστίζει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το pick-up της Honda είναι ασταμάτητο (+video)
Θα θέλαμε το αγροτικό της Honda στην Ευρώπη;
Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη & Honda: Χορηγία αθλητών