Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι η νέα σπορ Toyota Corolla

Ελλάδα 12:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτσι θα μπορούσε να είναι η νέα σπορ Toyota Corolla

ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι η νέα σπορ Toyota Corolla

ΝΕΑ

Δεν πρόκειται για κάποια επίσημη φωτογραφία της Toyota αλλά για μια ψηφιακή απεικόνιση του πως θα μπορούσε να δείχνει η σπορ έκδοση GR που θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως θα προστεθεί στη γκάμα της νέας Corolla.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η Toyota έχει εκφράσει επίσημα την επιθυμία της να εστιάσει σε σπορ μοντέλα προκειμένου να ενισχύσει την εικόνα του ονόματός της. Είναι δεδομένο λοιπόν πως το τμήμα υψηλών επιδόσεων Gazoo Racing που αυτή τη στιγμή βάζει τις τελευταίες πινελιές στην Supra θα έχει αρκετό φόρτο εργασίας το επόμενο διάστημα.

Η σπορ έκδοση της νέα Corolla είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποτελέσει ένα από τα επόμενα project της Gazoo Racing. Η Toyota έχει δώσει ήδη ένα δείγμα γραφής της φιλοσοφίας της στα καυτά χάτσμπακ με το περιορισμένης παραγωγής Yaris GRMN. Δεν κρύβει μάλιστα την θέληση να μπει και εκείνη στο παιχνίδι των μικρομεσαίων GTI που ήδη συγκεντρώνουν αρκετές αξιόλογες παρουσίες και η Corolla αποτελεί την ιδανική βάση για κάτι τέτοιο.

Ο ιστότοπος Motor1 κυκλοφόρησε λοιπόν μια ψηφιακή απεικόνιση της έκδοσης GR της Corolla η οποία είναι εφοδιασμένη με όλο το αισθητικό πακέτο που ενισχύει τον δυναμισμό της εικόνας. Το σημαντικό είναι πως στην Corolla GR η Toyota πιθανότατα θα προσπαθήσει να τονίσει τον σπορ χαρακτήρα που μπορεί να αποκτήσει η υβριδική τεχνολογία η οποία θα υπάρχει και στην γρήγορη έκδοση διαφοροποιώντας την σημαντικά και από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Advertisement
Advertisement

rendering-toyota-corolla-gr4567654harpi640