Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι η νέα BMW 3 Series

Ελλάδα 22:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα μπορούσε να είναι η νέα BMW 3 Series

ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι η νέα BMW 3 Series

ΝΕΑ

Έχοντας δει την νέα BMW 3 Series σε αρκετές κατασκοπευτικές φωτογραφίες σε βάση δοκιμών και με μπόλικο καμουφλάζ, μια νέα ψηφιακή απεικόνιση μας δίνει μια καλή γεύση για το πώς θα μπορούσε να δείχνει το νέο sport sedan που θα είναι σύντομα κοντά μας.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η νέα ψηφιακή απεικόνιση παρουσιάστηκε στον ιστότοπο Motor1 και βασίζεται στις πιο πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της 3 Series που έχουν κυκλοφορήσει.

Μπορεί με μια πρώτη ματιά η αισθητική να δείχνει ιδιαίτερα οικεία σε σχέση με την παρούσα γενιά του μοντέλου. Και αυτό δεν είναι κάτι λανθασμένο καθώς όπως φαίνεται και στα υπό δοκιμή πρωτότυπα η αισθητική προσέγγιση της νέας γενιάς δεν θα διαφέρει σημαντικά. Πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του νέο μοντέλου αναμένεται να είναι τα πιο στενόμακρα φώτα και τα μεγαλύτερα «νεφρά» της BMW στη μάσκα. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα η νέα 3αρα να δανείζεται σχεδιαστικές λεπτομέρειες από την ολοκαίνουργια 8 Series.

2019-bmw-3-series-rendering3456765harpi640

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο παρά την παραπλήσια αισθητική η νέα γενιά θα είναι ολοκληρωτικά διαφορετική στην ουσία ξεκινώντας από το γεγονός πως θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CLAR. Χάρη σε αυτή και παρά τις μεγαλύτερες διαστάσεις, η νέα 3αρα αναμένεται να είναι ελαφρύτερη από τον πρόγονό της. Επίσης σε πρώτη φάση η πιο καυτή έκδοση θα είναι η M340i xDrive με 380 ίππους όμως είναι γνωστό πως ήδη έχει ξεκινήσει η εξέλιξη της Μ3 που πιθανότατα θα έχει 475 ίππους.

Είναι πολύ πιθανό η νέα 3 Series να παρουσιαστεί στο Παρίσι τον προσεχή Οκτώβρη οπότε λογικά θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε περισσότερα για αυτή από τις αρχές του φθινοπώρου.

2019-bmw-3-series-rendering3456765harpi640_1