Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι γυρίστηκε το video της νέας Ferrari

Ελλάδα 6:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι γυρίστηκε το video της νέας Ferrari

ΝΕΑ

Έτσι γυρίστηκε το video της νέας Ferrari

ΝΕΑ

Έως ότου – και αν – παρουσιαστεί SUV από τη Ferrari, η GTC4Lusso θα παραμείνει το πιο πρακτικό μοντέλο από το Μαρανέλο. Τετραθέσιο, τετρακίνητο, με κινητήρα τοποθετημένο μπροστά και χώρο αποσκευών 450 lt. πίσω, συνδυάζει τις επιδόσεις ενός supercar με τις ανέσεις ενός πολυτελούς αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η Ferrari μας παρουσιάζει το πώς γυρίστηκε το προωθητικό video, με τα πλάνα στο χιονισμένο τοπίο να έχουν γυριστεί στο πανέμορφο Σαν Βιτζίλιο ντι Μαρέμπε στη βόρεια Ιταλία και τα υπόλοιπα μέσα και γύρω από τη Λισαβόνα. Η GTC4Lusso είναι η διάδοχος της FF και εφοδιάζεται από τον V12 των 6.262 cc, ο οποίος αποδίδει πλέον 690 ίππους και 71,1 kgm ροπής.

Μηχανολογικά, το ιταλικό Grand Tourer των 4,92 m. ξεχωρίζει για το συνδυασμό της ενεργητικής τετραδιεύθυνσης με την τετρακίνηση. Το σύστημα 4×4 με τίτλο 4RM Evo μετονομάζεται σε 4RM-S, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό διαφορικό E-Diff και τη μαγνητοροϊκή ανάρτηση SCM-E, ώστε η μεγάλη ροπή να περνά ομαλά ακόμη και σε εδάφη με ελάχιστη πρόσφυση. Η αναλογία κιλών βρίσκεται στα 2,6 kg/PS, με αποτέλεσμα η GTC4Lusso να είναι ακόμη πιο γρήγορη, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία 0-100 σε 3,4 sec (από 3,7 της FF). Η τελική ταχύτητα ανέρχεται σε 335 km/h.

Advertisement
Advertisement