Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετήσια συνάντηση του Δικτύου Αutofit

Ελλάδα 5:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετήσια συνάντηση του Δικτύου Αutofit

ΝΕΑ

Ετήσια συνάντηση του Δικτύου Αutofit

ΝΕΑ

Το διήμερο 1 & 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η ετήσια συνάντηση των συνεργατών του δικτύου Autofit.

Advertisement
Advertisement

Η ετήσια συνάντηση των ανθρώπων της Autofit έλαβε χώρα στην Αθήνα και κατείχε μία σημαντική ατζέντα δράσεων σχετικά με τις λειτουργίες του δικτύου, την εξέλιξη και την ένταξη σε κινήσεις του μέλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα, στις παρουσιάσεις του Σαββάτου, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση των υψηλών προδιαγραφών ποιότητας που χαρακτηρίζουν όλες τις διαδικασίες λειτουργίας του δικτύου, στην ανάγκη προσαρμογής στη ψηφιακή εποχή, καθώς και στις παγκόσμιες τάσεις που διαμορφώνουν την κινητικότητα του μέλλοντος.

Advertisement
Advertisement

Την Κυριακή, τα μέλη του δικτύου είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν δοκιμάζοντας τις οδηγικές τους ικανότητες σε πίστα καρτ.

Λίγα Λόγια για την Autofit: 

Τα συνεργεία AUTOFIT είναι από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων επισκευαστών στην Ευρώπη με περισσότερα από 2.000 μέλη σε 14 χώρες. Πρόκειται για ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Οι επισκευές γίνονται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες.

Advertisement

Tα μέλη του δικτύου είναι επαγγελματίες που εξυπηρετούν άριστα προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πλήρη διαφάνεια σε κοστολόγηση εργασιών και ανταλλακτικών. Οι τεχνικοί του δικτύου, εκπαιδεύονται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Το Δίκτυο AUTOFIT είναι υποστηρικτής της πανευρωπαϊκής καμπάνιας “ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ”

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
AUTOFIT: Ολοκληρωµένες λύσεις service, για όλες τις µάρκες αυτοκινήτων
Ηλεκτροκίνηση: Τι ζητούν τα συνεργεία οχημάτων
Έτσι θα λειτουργούν τα συνεργεία για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα