Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμοπαράδοτο το Fiat Scudo (+τιμή)

Ελλάδα 8:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμοπαράδοτο το Fiat Scudo (+τιμή)

ΝΕΑ

Ετοιμοπαράδοτο το Fiat Scudo (+τιμή)

ΝΕΑ

Το νέο Fiat Scudo, που συνδυάζει ευρυχωρία και ευελιξία, είναι ετοιμοπαράδοτο και παραχωρείται με πέντε χρόνια εγγύηση.

Advertisement
Advertisement

Το Fiat Scudo είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με 35.990 ευρώ στην ντίζελ έκδοση Van 1.5 120hp L2 Pack Tecnico. Συνοδεύεται επίσης από προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με ονομαστικό επιτόκιο μόλις 3,9%, χαμηλή προκαταβολή 25%.

Χάρη στο ετοιμοπαράδοτο απόθεμα, είναι έτοιμο να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του στους επαγγελματίες. Κάθε νέο Scudo συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών ή 200.000 χιλιομέτρων για τα μηχανικά μέρη και διαθέτει 5ετή οδική βοήθεια.

Πέραν όμως από τους επαγγελματίες που αναζητούν ένα καινούργιο βαν για το στόλο τους, το νέο Fiat Scudo μπορεί να δελεάσει ακόμα και εκείνους που σχεδιάζουν την αγορά ενός πιο οικονομικού μεταχειρισμένου βαν.

Advertisement
Advertisement

Στην έκδοση των 35.990 ευρώ, το Scudo κινείται από έναν φιλικό προς το περιβάλλον κινητήρα πετρελαίου 1,5 λίτρων. Αποδίδει 300 Nm ροπής στις 1.750 σ.α.λ. και χάρη στο συνδυασμό του με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, εξασφαλίζει ισχύ και χαμηλή κατανάλωση ακόμα και όταν κινείται υπό το πλήρες ωφέλιμο φορτίο των 1.033 κιλών που αποτελεί το όριο για την έκδοση αμαξώματος L2.

Για τη συγκεκριμένη έκδοση ο χώρος φόρτωσης κυμαίνεται από τα 5,3 έως τα 5,8 m3 (με χρήση ανοιγόμενης θυρίδας Magic Cargo στο χώρισμα του χώρου φόρτωσης), όσο ακριβώς και στην επίσης ετοιμοπαράδοτη αμιγώς ηλεκτρική έκδοση που αποδίδει 136 ίππους και τροφοδοτείται από μπαταρία 75 kWh.

Πέρα από ικανός συνεργάτης, το νέο Fiat Scudo είναι και ένας γενναιόδωρος συνοδοιπόρος στην εργασιακή καθημερινότητα, με πλούσιο εξοπλισμό. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης, προστασία πατώματος στο χώρο φόρτωσης, παράθυρο στην πίσω πόρτα, χώρισμα θαλάμου επιβατών-χώρου φόρτωσης με τη θυρίδα Magic Cargo, αερόσακο συνοδηγού, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ρεζέρβα κανονικών διαστάσεων, cruise control, οθόνη αφής στο ταμπλό καθώς και θερμαινόμενους, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και αναδιπλούμενους καθρέφτες.

Advertisement

Ικανό, εξελιγμένο και οικονομικό, το Fiat Scudo είναι ένα πολυεργαλείο με υψηλή αξία και συμφέρουσα τιμή, που επιτρέπει στον επαγγελματία να κάνει τη δουλειά του αποτελεσματικά, αποδοτικά και χωρίς άγχος.