Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμο το Arkonik Beach Cruiser- περιμένει παραγγελίες (+video)

Ελλάδα 3:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτοιμο το Arkonik Beach Cruiser- περιμένει παραγγελίες (+video)

ΝΕΑ

Έτοιμο το Arkonik Beach Cruiser- περιμένει παραγγελίες (+video)

ΝΕΑ

Το Arkonik Beach Cruiser, είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες και στο video –και ναι, καλά κάνει και σας θυμίζει κάτι- δημιουργήθηκε από έναν πρώην σχεδιαστή της Bugatti.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς απευθύνεται στους φανατικούς φίλους του Land Rover Defender, με αναθεωρημένα τα πάντα, από ανάρτηση έως και κινητήρα.

Μιλάμε για μια δημιουργία εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής, μόλις στις 5 μονάδες. Το Arkonik είναι όσο ωραίο φαίνεται, με πολύ χειρονακτική εργασία πάνω του και σχεδίαση από τον Etienne Salome, του ανθρώπου που έχει «υπογράψει» τη σχεδίαση της Bugatti La Voiture Noire. Ο Salomé επανασχεδίασε κάθε πάνελ του Defender 90 για να δημιουργήσει το Arkonik Beach Cruiser, αφαιρώντας σχεδόν κάθε εξωτερική λεπτομέρεια.

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα είναι ένα μπροστινό μέρος από Series 2 Defender με νέους προβολείς, ατσάλινες ζάντες σε μαύρο ματ χρώμα 16 ιντσών και εξαιρετικά «καθαρές» επιφάνειες σε όλο το αμάξωμα. Είναι χαρακτηριστικό το ότι δεν υπάρχουν καν λαβές για τις πόρτες ή το καπάκι για τον ανεφοδιασμό του αυτοκινήτου με καύσιμο.

Το εσωτερικό είναι επίσης μινιμαλιστικό, με ένα τριπλό κάθισμα και απουσία κάθε είδους εξοπλισμού άνεσης, όπως είναι το ηχοσύστημα. Αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς έτσι υπάρχει χώρος για να «λάμψει» και ηχητικά ο V8 των 3,9 λίτρων που βρίσκεται κάτω από το εμπρός καπό.

Advertisement

Η ανακοίνωση της εταιρείας πως το αυτοκίνητο είναι έτοιμο και δέχεται παραγγελίες για αυτό, έρχεται ως ευχάριστο ηχητικό μήνυμα στα αυτιά των φίλων του μοντέλου- τουλάχιστον μέχρι να έρθει η ώρα του λογαριασμού, μια και το ταμπελάκι της τιμής γράφει 208.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Βιαστείτε! Έχουν μείνει λιγότερες από 40 Bugatti Chiron!
Ένα από τα 300 σπάνια Land Rover Defender «James Bond Edition» έρχεται στην Ελλάδα
Έτσι θα είναι το οκταθέσιο Land Rover Defender

 

Advertisement