Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμο για λανσάρισμα το νέο VW ID.3

Ελλάδα 11:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμο για λανσάρισμα το νέο VW ID.3

ΝΕΑ

Έτοιμο για λανσάρισμα το νέο VW ID.3

ΝΕΑ

Η VW ανακοίνωσε τα πλήρη στοιχεία του νέου ID.3, του ηλεκτρικού της μοντέλου, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει το λανσάρισμά του το καλοκαίρι.

Advertisement
Advertisement

Το νέο VW ID.3 έχει ήδη συμπληρώσει 37.000 παραγγελίες για την εισαγωγική του έκδοση 1st Edition, η οποία θα διατεθεί ωστόσο σε 30.000 μονάδες. Πλέον, με την 1st Edition να έχει κάνει sold out, η VW στρέφει τους ενδιαφερόμενους προς τις υπόλοιπες εκδόσεις, του νέου μοντέλου της, τα ID.3 Pure, Pro και Pro S.

Η πρώτη από αυτές τις εκδόσεις, η Pure, θα κοστίζει κάτω από 30.000 ευρώ στη Γερμανία έχοντας έναν πλήρη εξοπλισμό ασφάλειας, άνεσης και τεχνολογίας.

Παράλληλα, το ID.3 Pure θα φέρει έναν ηλεκτροκινητήρα 126 ίππων ή προαιρετικά, την έκδοσή του με τους 150 ίππους, αλλά και μια μπαταρία 45 kWh, που θα προσφέρει αυτονομία με μια φόρτιση 330 χιλιομέτρων (βάση πάντα WLTP).

Advertisement
Advertisement

Η μεσαία έκδοση ID.3 Pro θα κοστίζει κάτω από 35.000 ευρώ στη Γερμανία και θα έχει ηλεκτρικό μοτέρ 150 ή 204 ίππων, μπαταρία χωρητικότητας 59 kWh και αυτονομία με μια φόρτιση 420 χιλιομέτρων.

Η κορυφαία επιλογή ID.3 Pro S θα έχει ισχύ 204 ίππων, τη μεγαλύτερη μπαταρία των 77 kWh, αλλά και την υψηλότερη αυτονομία (500 km) από όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις του νέου γερμανικού ηλεκτρικού μοντέλου.

Advertisement

Η VW θα προσφέρει και μια σειρά από επιλογές εξατομίκευσης του ID.3, μέσω των πακέτων Style Silver και Style Penny Copper για το αμάξωμα, ή των πακέτων Style και Style Plus του εσωτερικού.

Advertisement

Τέλος, μαζί με το ID.3 η VW θα ξεκινήσει την προσφορά φόρτισης WeCharge, η οποία θα παρέχει πρόσβαση σε περίπου 150.000 δημόσιους φορτιστές σε όλη την Ευρώπη με μια ενιαία κάρτα χρέωσης. Οι πελάτες της εταιρείας θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δίκτυο γρήγορης χρέωσης IONITY σε πολύ ευνοϊκές τιμές.