Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμο το Astra έκτακτης ανάγκης της Opel

Ελλάδα 3:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμο το Astra έκτακτης ανάγκης της Opel

ΝΕΑ

Έτοιμο το Astra έκτακτης ανάγκης της Opel

ΝΕΑ

Η Opel επεκτείνει την ποικίλη γκάμα οχημάτων έκτακτης ανάγκης με το νέο Astra Sports Tourer. Το “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016”, γιορτάζει την πρεμιέρα του σαν όχημα άμεσης επέμβασης στην έκθεση RETTmobil στη Fulda, τη Γερμανία,αυτές τις ημέρες. 

Advertisement
Advertisement

Το νέο Opel Astra Sports Tourer είναι έτοιμο για δράση, προσελκύοντας ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες αλλά σαν ένα μελλοντικό, κινητό κέντρο για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Η Opel ήδη εφοδιάζει το νέο της station wagon στο εργοστάσιο με ένα σύστημα σημάτων με εμπρός μπλε αλάρμ, και μπλε προειδοποιητικά φώτα πίσω – όλα τεχνολογίας LED. Τα χειριστήρια του BT 220 βρίσκονται σε θέση άμεσης πρόσβασης στην κεντρική κονσόλα. Πρόσθετος εξοπλισμός περιλαμβάνει ψηφιακό ασύρματο με πολλαπλές κεραίες οροφής, μικρόφωνο για δημόσιες ανακοινώνεις και σύστημα ρελέ κινητήρα. Η Opel θα αρχίσει να παίρνει παραγγελίες για το Astra Sports Tourer με τα εντυπωσιακά κόκκινα αυτοκόλλητα της εταιρίας design112 φέτος το φθινόπωρο.

Gearbox Opel Astra Sports Tourer

Advertisement
Advertisement

Η νεότερη γενιά του συμπαγούς station wagon της Opel για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης προσφέρει ισχυρές επιδόσεις, χάρη στην ελαφρύτερη κατά 190 kg αρχιτεκτονική οχήματος και τους αποδοτικούς κινητήρες – όπως ο diesel 1.6 CDTI (136 PS) με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο (κατανάλωση μικτού κύκλου NEDC 4,6-4,5 l/100 km, εκπομπές CO2 μικτού κύκλου NEDC 122-119 g/km). Και πριν από την μετατροπή του σε όχημα άμεσης επέμβασης, το Astra Sports Tourer, διαθέτει προηγμένη τεχνολογία επικοινωνίας και ασφάλειας, όπως το σύστημα προσωπικής συνδεσιμότητας και υπηρεσιών υποστήριξης OnStar – στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο από το φθινόπωρο –  με Wi-Fi hotspot για πολλαπλές κινητές συσκευές, NAVI 900 IntelliLink και το σύστημα αντιθαμβωτικών φώτων IntelliLUX LED matrix.