Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμη η πρώτη RUF SCR

Ελλάδα 3:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμη η πρώτη RUF SCR

ΝΕΑ

Έτοιμη η πρώτη RUF SCR

ΝΕΑ

Το αυτοκίνητο των 654.000 ευρώ, η RUF SCR είναι έτοιμη και αφού έκανε αισθητή την παρουσία της σε επιλεγμένες εκδηλώσεις, περιμένει τον τυχερό αγοραστή.

Advertisement
Advertisement

Δύο χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του αυτοκινήτου που πραγματοποιήθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2018, η RUF ανακοίνωσε πως η πρώτη SCR παραγωγής είναι έτοιμη και… διαθέσιμη. Το μοντέλο που κάτω από το αμάξωμα (από ανθρακόνημα) που παραπέμπει στην 911 (993), έχει μονοκόμματο πλαίσιο από ανθρακόνημα και αυτό (κάτι που είναι κοινό με την σύγχρονη Yellowbird της RUF) και αναρτήσεις με ωστικές ράβδους.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας είναι 4λιτρος 6κύλινδρος boxer που αποδίδει 510 ίππους στις 8.270 σ.α.λ. και 47,8 kgm ροπής στις 5.760 σ.α.λ. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων. Το αυτοκίνητο που έχει ετοιμαστεί για πώληση, είναι βαμμένο στο χαρακτηριστικό βαθύ πράσινο που είχε και το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε το 2018. Οι ζάντες είναι με πέντε διπλές ακτίνες που αφήνουν σε κοινή θέα τις μεγάλες κίτρινες δαγκάνες των φρένων.

Στην καμπίνα το ανοιχτό καφέ δέρμα έχει την τιμητική του, δίνοντας παράλληλα και ένα τόνο πολυτέλειας στο εσωτερικό της SCR, όπου τον πρώτο λόγο έχουν τα εξαιρετικά bucket καθίσματα με την πολύ χαρακτηριστική ταπετσαρία στο μπροστινό τους μέρος. Στα σχέδια της RUF είναι να κατασκευαστούν μόλις 15 τέτοια αυτοκίνητα (SCR) για τα οποία η τιμή εκκίνησης είναι τα 650.000 ευρώ.

Advertisement

 

Advertisement