Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμη η νέα BMW σειρά 4 Convertible

Ελλάδα 9:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμη η νέα BMW σειρά 4 Convertible

ΝΕΑ

Έτοιμη η νέα BMW σειρά 4 Convertible

ΝΕΑ

Η νέα σειρά 4 Convertible της BMW έχει κατασκοπευτεί και πάλι από άνθρωπο μας με τηλεφακό, ενώ υποβαλλόταν σε δοκιμές στην Ευρώπη και αυτή τη φορά, παρά τις θερμοκρασίες κατάψυξης, είχε την οροφή ανοιχτή.

Advertisement
Advertisement

Ο ανταγωνιστής των Audi A5 και Mercedes C-Class, θα προσπαθήσει να προσελκύσει τους αγοραστές με to κομψότερο styling που βασίζεται στην τελευταία σειρά 8. Το πρωτότυπο που απεικονίζεται εδώ φέρει φώτα παραγωγής και στα δύο άκρα, με τεχνολογία LED, τα οποία εμπνεύστηκαν από την μεγαλύτερη και ακριβότερη αδελφή. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα την κάνει να ξεχωρίσει από τον προκάτοχό της είναι η νέα μάσκα. Το βαρύ καμουφλάζ και η πλαστική επένδυση μπροστά κάνουν καλή δουλειά κρύβοντας το μέγεθός της, όμως αν υπάρχει ένα πράγμα που είναι βέβαιο, είναι ότι θα προεξέχει και πάλι από το υπόλοιπο αμάξωμα.

Ο εμπρός προφυλακτήρας είναι ελαφρώς διαφορετικός σε σύγκριση με ένα άλλο πρωτότυπο που είδαμε πρόσφατα. Ο πίσω υιοθετεί επίσης διαφορετικό σχεδιασμό, όπως και ο διαχύτης με τις μεγαλύτερες εξατμίσεις. Όπως συμβαίνει και με τη σειρά 4 Coupe, η Convertible, η οποία θα επιστρατεύσει μια ελαφριά μαλακή οροφή θα πατά στην τροποποιημένη πλατφόρμα CLAR. Τόσο η coupe όσο και η cabrio θα διαθέτουν πολλά κοινά με τη σειρά 3, κάτι που θα ωφελήσει σημαντικά τον χειρισμό τους.

Advertisement
Advertisement

Η σειρά κινητήρων θα περιλαμβάνει 2λιτρους 4κύλινδρους και 3λιτρους 6κύλινδρους turbo κινητήρες, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων 420i, 430i και M440i xDrive και των 420d και 430d diesel για αγορές εκτός Βόρειας Αμερικής. Στον Καναδά, θα διατίθεται μόνο ο 4κύλινδρος της 430i αλλά και ο 6κύλινδρος της M440i xDrive. Όταν ολοκληρωθεί η δοκιμαστική φάση, δεν θα εκπλαγούμε αν η BMW αποφασίσει να προβεί στην παρουσίαση της το πρώτο εξάμηνο του έτους και στη συνέχεια να την παρουσιάσει σε κάποια μεγάλη έκθεση αυτοκινήτων. Μετά το λανσάρισμα των βασικών μοντέλων θα ακολουθήσει η σειρά M4, πιθανότατα λίγο πριν το τέλος του 2020 ή στις αρχές του επόμενου έτους.