Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bugatti: Ετοιμάζει Sport SUV

Ελλάδα 5:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bugatti: Ετοιμάζει Sport SUV

ΝΕΑ

Bugatti: Ετοιμάζει Sport SUV

ΝΕΑ

Στο τελικό στάδιο του ελέγχου για έγκριση, βρίσκεται το σχέδιο της Bugatti για μια πρόταση που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί SUV αλλά θα έχει αρκετά διαφορετικό ύφος.

Advertisement
Advertisement

 

Η Bugatti είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες της κλειστής λίγκας των κατασκευαστών υπεραυτοκινήτων, που δεν έχουν μπει στη μάχη των πωλήσεων με κάποιο SUV μοντέλο. Με βάση το ύφος της εταιρείας αλλά και τη δυναμική του Ομίλου VW όπου ανήκει, αυτό φαίνεται πως ήταν ένα προμελετημένο εμπόδιο που εύκολα θα μπορούσε να ξεπεραστεί. Κάπως έτσι λοιπόν φτάσαμε να συζητάμε για το διαφορετικό μοντέλο που ετοιμάζει η Bugatti, με το οποίο θέλει να κάνει τη διαφορά και να μπει σε διαφορετικά «χωράφια» από ότι μέχρι στιγμής (μας) είχε συνηθίσει.

Advertisement
Advertisement

Ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος υποστηρίζει πως το νέο μοντέλο δεν θα είναι ένα «τυπικό» SUV. Πολύ πρόσφατα είδαμε την νέα Royale που θα είναι μια ηλεκτρική λιμουζίνα, η οποία εν πολλοίς θα βασίζεται στο hardware της Porsche Taycan αν και στα πλάνα της εταιρείας προκύπτει πως το νέο μοντέλο θα έχει περισσότερο «οικογενειακό» προσανατολισμό. Αυτό σημαίνει πως θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αρκετά από τα στοιχεία της Lamborghini Urus. Από τη μεριά της η Bugatti έχει καταλήξει σε ορισμένα σχέδια, τα οποία έχουν προωθηθεί για έγκριση από το ΔΣ του Ομίλου VW. Ότι και αν εγκριθεί από τον Όμιλο, το σίγουρο είναι πως με βάση το πλάνο παραγωγής των εργοστασίων, κάποιο νέο μοντέλο από τη Bugatti δεν θα μπορέσει να μπει στην παραγωγή νωρίτερα από το 2023.

Advertisement