ΝΕΑ

Ετοιμάζεται το Insignia cabrio;

Ελλάδα 17:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετοιμάζεται το Insignia cabrio;

ΝΕΑ

Ετοιμάζεται το Insignia cabrio;

ΝΕΑ

Επενδύσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ θα γίνουν μέσα στα επόμενα χρόνια στο εργοστάσιο της Opel στο Ρούσελχαϊμ, όπως αποφάσισε το εποπτικό συμβούλιο της γερμανικής μάρκας. Στόχος είναι να δημιουργηθούν δύο νέες γραμμές παραγωγής, για μελλοντικά μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στο Ρούσελχαϊμ θα κατασκευάζονται από τις αρχές του 2015 το Zafira Tourer και οι τέσσερις παραλλαγές του Insignia, το sedan, το Sports Tourer, το Country Tourer και το OPC. Το δεύτερο μισό της δεκαετίας (μετά το 2015 δηλαδή) θα αρχίσει η παραγωγή των δύο άλλων μοντέλων. Για το πρώτο δε γνωρίζουμε κάτι σχετικό, καθώς οι λεπτομέρειες θα δημοσιοποιηθούν προς τα τέλη του 2014. Πιθανότητες συγκεντρώνουν τόσο ένα μεγάλο crossover όσο και ένα roadster.

Το άλλο μοντέλο θα είναι μία ακόμη εκδοχή του Insignia, για την αγορά των ΗΠΑ και το σήμα της Buick στη μάσκα. Είναι εξαιρετικά πιθανό να πρόκειται για ένα μεγάλο cabrio, προκειμένου να ανταγωνιστεί πολυτελή μοντέλα. Ανάλογα με τις συνθήκες, δεν αποκλείεται να το δούμε και στην Ευρώπη, όπου υπάρχει βέβαια το μικρότερο Cascada. Στη φωτογραφία βλέπουμε μία παλαιότερη ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία από το Evolve Konceptz.

Advertisement
Advertisement

Η Opel ανακοίνωσε ότι στα τέλη του έτους σταματά την παρουσία της στην αγορά της Κίνας, καθώς οι πωλήσεις ήταν απογοητευτικές (το 2013 πωλήθηκαν μόλις 4.365 αυτοκίνητα σε 22 αντιπροσωπείες). Αντίθετα θα διατηρηθεί η δραστηριότητα της Buick στην πολυπληθή χώρα της Ασίας, όπου πούλησε πέρσι 810.000 οχήματα σε 650 σημεία.