Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζεται η νέα Rolls Royce Ghost

Ελλάδα 0:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετοιμάζεται η νέα Rolls Royce Ghost

ΝΕΑ

Ετοιμάζεται η νέα Rolls Royce Ghost

ΝΕΑ

Ακριβώς δέκα χρόνια μετά το teaser, η Rolls Royce έχει φτάσει σε ένα καλό επίπεδο εξέλιξης της νέας Ghost. Το πρωτότυπο είχε παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2009.

Advertisement
Advertisement

 

Με αρκετά «βαρύ» καμουφλάζ, το πρωτότυπο της Rolls Royce βάσει μεγέθους, δεν μπορεί παρά να είναι η επόμενη γενιά της Ghost. Το αυτοκίνητο που αναμένεται από το 2009, όταν και παρουσιάστηκε σαν πρωτότυπο (και μάλιστα, ηλεκτρικό) στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, έχει φτάσει πλέον σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών και εξέλιξης. Ακόμα και καμουφλαρισμένο, το πρωτότυπο δείχνει αρκετά μεγάλες διαφορές από το μοντέλο που έρχεται να αντικαταστήσει. Αν και οι βασικές φόρμες έχουν διατηρηθεί σε ότι έχει να κάνει με τη διαμόρφωση των κύριων επιφανειών και των όγκων του sedan αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επίσημη παρουσίαση του μοντέλου μέσα στην επόμενη χρονιά (2020) με εξοπλισμό και τεχνολογίες προσαρμοσμένες ανάλογα αλλά σε απόλυτη «ευθυγράμμιση» με αυτές που έχουμε δει στα άλλα δύο μοντέλα της εταιρείας, Phantom και Cullinan. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες TFT οθόνες στο ταμπλό και προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Ο κινητήρας θα είναι twin-turbo V12, ίδιος με της Phantom αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα για την απόδοση και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.