Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζεται 7θέσιο Range Rover Evoque

Ελλάδα 0:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετοιμάζεται 7θέσιο Range Rover Evoque

ΝΕΑ

Ετοιμάζεται 7θέσιο Range Rover Evoque

ΝΕΑ

Οι δοκιμές του Evoque με το μεγαλύτερο μεταξόνιο συνεχίζονται από τη Range Rover και ο «κατασκοπικός» φακός «συνέλαβε» το πρωτότυπο των δοκιμών με βαρύ καμουφλάζ.

Advertisement
Advertisement

Το Range Rover Evoque με το μεγαλύτερο μεταξόνιο, βρίσκεται στη Βόρεια Ευρώπη και υποβάλλεται σε δοκιμές ακραία χαμηλών θερμοκρασιών σε πραγματικές συνθήκες.

Παρόλο που είναι δύσκολο να παρατηρηθούν με την πρώτη ματιά, οι διαφορές για την έκδοση του μοντέλου με το μεγαλύτερο μεταξόνιο, είναι αρκετές. Κυριότερη που μπορεί να διακρίνει κανείς, είναι αυτή που αφορά στις πίσω πόρτες για τους επιβάτες, που έχουν μεγαλώσει αρκετά. Οι σχεδιαστές όμως, έχουν διατηρήσει τη διαμόρφωση της οροφής και τις πλευρικές γραμμές που έχουν κλίση προς τα πάνω. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες σχετικές με το χρονοδιάγραμμα της παρουσίασης του μοντέλου στην αγορά αλλά δεδομένα, η εταιρεία θα παρουσιάσει τη συγκεκριμένη έκδοση για να προσφέρει μια εναλλακτική σε όσους χρειάζονται τους επιπλέον χώρους και τις θέσεις για τους επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Η μεγέθυνση του μήκους και του μεταξονίου, θα δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις για τη φιλοξενία των επιβατών, κάτι που είναι μεταξύ των αδύνατων σημείων του Evoque, μια και το τυπικό μοντέλο προσφέρει μόλις 859 χιλιοστά χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών. Ταυτόχρονα, η μεγαλύτερη έκδοση, θα επιτρέψει τη διαμόρφωση του εσωτερικού με διάταξη 7 θέσεων για επιβάτες, κάτι που θα επιτρέψει στο Evoque να ανταγωνιστεί «στα ίσια» τη Mercedes GLB. Οι επιλογές κινητήρα θα μεταφερθούν από το τυπικό μοντέλο, ενώ ως ασφαλέστερη υπόθεση σχετικά με το χρόνο παρουσίασης της νέας μεγαλύτερης εκδοχής, μπορεί να θεωρηθεί αυτή της ανανέωσης του μοντέλου. Δηλαδή, θα πρέπει να περιμένουμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια μέσα στο 2021.

Πηγή: Carscoops

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Range Rover Evoque PHEV: Χρόνοι φόρτισης και αυτονομία
Τα υπερσύγχρονα συστήματα του PHEV υβριδικού Range Rover
To Land Rover Defender ξεκολλάει νταλίκα στον πάγο (VIDEO)

 

Advertisement