Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το εσωτερικό του μεγάλου Skoda SUV

Ελλάδα 21:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το εσωτερικό του μεγάλου Skoda SUV

ΝΕΑ

Video: Το εσωτερικό του μεγάλου Skoda SUV

ΝΕΑ

Με τη μέθοδο της… σταγόνας, η Skoda συνεχίζει να αποκαλύπτει σταδιακά το Kodiaq. Αυτή τη φορά είδαμε την καμπίνα επιβατών του μεγάλου, τετρακίνητου SUV που μπορεί να φιλοξενήσει στην προαιρετική του έκδοση 7 άτομα. Το Kodiaq θα παρουσιαστεί επίσημα το βράδυ της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο, σε εκδήλωση που θα μεταδοθεί απευθείας από το NewsAuto.gr.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η σχεδίαση του ταμπλό του Kodiaq δεν ξεφεύγει από τη σοβαρή έως συντηρητική εικόνα των υπολοίπων μοντέλων της τσέχικης μάρκας. Στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει η μεγάλη οθόνη αφής που μέσω του συστήματος Skoda Connect επιτρέπει διασύνδεση με το κινητό του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Θα περιμέναμε πάντως κάτι περισσότερο από ένα συμβατικό, αναλογικό πίνακα οργάνων. Η ποιότητα των υλικών και η συναρμογή αναμένεται να βρίσκονται στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια η Skoda σε αυτοκίνητα όπως η νέα Octavia και το Superb.

Ένα από τα δυνατά σημεία του μήκους 4,7 m. SUV αναμένεται να είναι το ευρύχωρο εσωτερικό για επιβάτες και ο μεγάλος χώρος φόρτωσης. Σε 5θέσια διάταξη φθάνει σε όγκο τα 720 lt. ενώ όταν αναδιπλωθεί η δεύτερη σειρά καθισμάτων εκτοξεύεται στα 2.065 lt. Η γκάμα κινητήρων του νέου SUV περιλαμβάνει τρία σύνολα TSI και δύο TDI, με ισχυρότερο το 2.0 TSI με 180 ίππους.

Advertisement

Διαβάστε ΕΔΩ για τα συστήματα ασφαλείας του Skoda Kodiaq

Advertisement