Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έργο τέχνης από μολύβι!

Ελλάδα 21:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έργο τέχνης από μολύβι!

ΝΕΑ

Έργο τέχνης από μολύβι!

ΝΕΑ

Το σχέδιο- φάντασμα με μολύβι του Acura NSX που έχει φτιάξει ο Shin Yoshikawa, ένας καλλιτέχνης με πλούσιο σχετικό πορτφόλιο, είναι ένα αριστούργημα με εξαιρετική σημασία στη λεπτομέρεια.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Γενικά τα σκίτσα του είδους, είναι ένα must για τους petrolheads. Είτε για να τα κρεμάσουν στον τοίχο του δωματίου τους, είτε για να τα κάνουν μπλούζες και τα φορούν, τα σχέδια- φαντάσματα που αποδίδουν με λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του κάθε αυτοκινήτου έχουν τη δική τους «γοητεία». Ο Shin Yoshikawa έχει φτιάξει πολλά, για πολλά αυτοκίνητα και όλα έχουν ενδιαφέρον αν και αφορούν ως επί το πλείστον παλιότερα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Acura boi 530

Αυτό που έχει κάνει όμως για το υπάρχον Acura NSX, είναι ένα πραγματικό αριστούργημα, δεδομένου και του γεγονότος πως πρόκειται για ένα σκίτσο που έχει φτιάξει με μολύβι. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου αλλά και οι λεπτομέρειες που αφορούν το υβριδικό μηχανικό σύνολο, είναι πραγματικά εκπληκτικές για να τις παρατηρήσει κανείς. Αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς αν δει τις φωτογραφίες και τα κοντινά που έχουμε ξεχωρίσει εδώ. Δείτε για παράδειγμα τη λεπτομέρεια μπροστά από τον πίσω τροχό με το ψυγείο που βρίσκεται εκεί.

Acura boi 640

Advertisement