Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εργασίες στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας

Ελλάδα 1:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εργασίες στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας

ΝΕΑ

Εργασίες στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας

ΝΕΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους ανισόπεδους κόμβους Οινόης και Οινοφύτων.

Advertisement
Advertisement

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 10 έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου, και από την Δευτέρα 16 έως και την Παρασκευή 20 Μαρτίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινόης και τον Α/Κ Οινοφύτων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, από τις 19:00 κάθε ημέρας, έως και τις 07:00 κάθε επόμενης, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

Advertisement
Advertisement

– Στον Α/Κ Οινόης: εργασίες στον αριστερό παράπλευρο και στην κάθετη οδό του κόμβου. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ, με τη χρήση κατάλληλης προσωρινής φωτεινής σηματοδότησης ή σημαιοφόρων, χωρίς να υπάρξει πλήρη διακοπή κυκλοφορίας σε κάποιο ρεύμα ή κάποια παράκαμψη.

– Στον Α/Κ Οινοφύτων: εργασίες στον δεξιό παράπλευρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ, με τη χρήση κατάλληλης προσωρινής φωτεινής σηματοδότησης ή σημαιοφόρων, χωρίς να υπάρξει πλήρη διακοπή κυκλοφορίας σε κάποιο ρεύμα ή κάποια παράκαμψη.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. H εταιρεία παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Πάνω από 850 κλήσεις «έκοβε» καθημερινά η Τροχαία Αττικής τον Φεβρουάριο

Advertisement

Χάος με τις κλήσεις από δίκυκλα και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

Σε ποια χώρα σημείωσαν ρεκόρ-ανόδου 243% τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα