Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχονται οι Mercedes-AMG A35, A45 και A45 S

Ελλάδα 6:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχονται οι Mercedes-AMG A35, A45 και A45 S

ΝΕΑ

Έρχονται οι Mercedes-AMG A35, A45 και A45 S

ΝΕΑ

Η Mercedes ξεκινά να φορτώνει με ίππους τη γνωστή μας A-Class με πρώτη και καλύτερη την έκδοση A35 AMG την οποία θα δούμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο. Αργότερα θα ακολουθήσουν οι A45 και A45 S δίνοντας στους αγοραστές περισσότερες επιλογές. Ο Dominik Greuel, Διευθύνων Σύμβουλος Marketing στις Mercedes-AMG επιβεβαίωσε την πληροφορία.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η A35 θα χρησιμοποιεί έναν υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων ο οποίος θα επωφεληθεί ενδεχομένως από τεχνολογία αιχμής, όπως το ηλεκτρικό turbo και την ήπια υβριδική τεχνολογία των 48 Volt. Ο διευθυντής της Mercedes-AMG, Tobias Moers, λέει ότι ο κινητήρας παράγει “περίπου 300 ίππους”, ωστόσο, άλλες φήμες υποδηλώνουν πως θα μπορούσε να αποδίδει 335 ίππους. Η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς προκειμένου να διαχειριστεί καλύτερα όλη αυτή η ισχύς.

Η A45 θα είναι το επόμενο δυνατό βήμα στην πυραμίδα απόδοσης. Θα έχει επίσης ένα υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων, με την απόδοση να ξεπερνά τους 400 ίππους. Το μοντέλο θα υιοθετεί επίσης μια σοφιστικέ τετρακίνηση. Ο Greuel είπε ότι θα υπάρξουν παραλλαγές του μοντέλου “45 και 45s”, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι φήμες για μια ακόμα θερμότερη AMG Α-Class είναι ακριβείς, θα έχει το εσωτερικό ψευδώνυμο “The Predator” και θα φορά ένα ηλεκτρικό στροβιλοσυμπιεστή.

Advertisement
Advertisement

Mercedes-amg-a35-spy-photos-tsiro-530

Με το ντεμπούτο να προσδιορίζεται τον Οκτώβριο, είναι πιθανό η A35 να είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη πριν από το τέλος του έτους. Δεδομένου ότι το γερμανικό hatchback δεν θα είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι Αμερικανοί θα πρέπει να περιμένουν ακόμα περισσότερο για να δουν από κοντά το sedan. Οι πιθανοί αγοραστές θα πρέπει να είναι υπομονετικοί για τις A45 και A45 S ούτως ή άλλως. Οι πανίσχυροι κινητήρες αναμένεται να δώσουν το παρόν αργότερα και στην πιο κομψή CLA-Class.