Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται τον Ιανουάριο το νέο VW Jetta

Ελλάδα 3:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται τον Ιανουάριο το νέο VW Jetta

ΝΕΑ

Έρχεται τον Ιανουάριο το νέο VW Jetta

ΝΕΑ

Το νέο VW Jetta ετοιμάζεται για να κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο και πλέον, η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser εικόνα του νέου μοντέλου. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η teaser εικόνα του νέου VW Jetta δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Διευθυντή της VW Βορείου Αμερικής κ. Matthias Erb και μας δείχνει το πως θα είναι κυρίως το πλαϊνό τμήμα του αμαξώματος του νέου γερμανικού σεντάν.

Βλέπουμε λοιπόν ότι το νέο Jetta θα αποκτήσει ένα τριών όγκων αμάξωμα με λίγο περισσότερες καμπύλες, έντονες πλαϊνές νευρώσεις, αλλά και επιρροές από το νέo VW Arteon όπως π.χ. στην α λα 4θυρου κουπέ σχεδίαση του πίσω τμήματός του.

Advertisement
Advertisement

Εκτός όμως από την εμφάνιση, αναμένουμε ότι το νέο Jetta θα πατήσει πάνω στη νεότερη MQB πλατφόρμα του Ομίλου VW (Golf, Tiguan, Arteon κ.ο.κ.), έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να λάβει πολλούς από τους turbo κινητήρες βενζίνης και diesel του Group. Αναμένουμε μεταξύ άλλων τον νέοτερο 1.500άρη turbo κινητήρα βενζίνης της VW με τεχνολογία απενεργοποίησης των μισών κυλίνδρων και 150 άλογα.

Περισσότερα για το νέο VW Jetta θα γνωρίζουμε τις επόμενες εβδομάδες. Όπως προείπαμε, το ντεμπούτο του το νέο μοντέλο θα το κάνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, η οποία ανοίγει τις πύλες τις στις 14 Ιανουαρίου.