Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το νέο VW Transporter T7 (+video)

Ελλάδα 16:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το νέο VW Transporter T7 (+video)

ΝΕΑ

Έρχεται το νέο VW Transporter T7 (+video)

ΝΕΑ

Το ιστορικό van της VW θα περάσει στην έβδομη γενιά του με πολλές βελτιώσεις και τεχνολογικές αναβαθμίσεις.

Advertisement
Advertisement

Η Volkswagen ανακοίνωσε επίσημα το επερχόμενο λανσάρισμα της έβδομης γενιάς του VW T7 Transporter, που θα κάνει το ντεμπούτο του την άνοιξη του 2024.

Σε ένα πρόσφατο teaser video, η Volkswagen τοποθετεί το Transporter ως ένα βαν με επίκεντρο τις επιχειρήσεις, διαφορετικό από το οικογενειακό Multivan και το αμιγώς ηλεκτρικό ID.Buzz.

Το T7 Transporter στοχεύει να καλύψει ένα ευρύ κοινό, προσφέροντας ποικίλες επιλογές κίνησης, όπως ντίζελ, plug-in υβριδικό (PHEV) και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Δίνοντας έμφαση στην ευελιξία του, η Volkswagen σκοπεύει να κάνει το Transporter  “το κατάλληλο για όλους”.

Η γκάμα θα περιλαμβάνει panel van σε διαφορετικά μήκη και ύψη, ένα με καρότσα και διπλή καμπίνα, ένα Kombi και ένα λεωφορείο Caravelle κατάλληλο για τη μεταφορά πολλών επιβατών.

Ο Lars Krause, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Volkswagen Commercial Vehicles, εξέφρασε την άποψη ότι το νέο Transporter, σε συνδυασμό με το Multivan και το ID.Buzz, θα προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα van-επιβατικών VW Bus, προσαρμοσμένη ακριβώς στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών.

Advertisement

Αν και οι λεπτομερείς προδιαγραφές για το T7 Transporter δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, αναμένεται ότι το όχημα θα μοιράζεται το ίδιο δάπεδο με το Ford Transit/Tourney Custom, λόγω της συνεργασίας μεταξύ των δύο εμπορικών σημάτων.

Advertisement

Παρά τις ομοιότητες στη σχεδίαση του αμαξώματος, τα φορτηγά αναμένεται να έχουν ξεχωριστές μάσκες για να τα διαφοροποιούν.

Η Volkswagen σχεδιάζει να ξεκινήσει τις προπωλήσεις του νέου Transporter στη Γερμανία πριν από το τέλος του 2023, καλώντας τις εταιρίες που ενδιαφέρονται για το T7 Transporter να κάνουν έγκαιρες κρατήσεις.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα στις ταχυμεταφορές
VW: 45 χρόνια Crafter
Η VW παρουσιάζει το νέο Caravelle