Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το νέο Navara

Ελλάδα 21:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται το νέο Navara

ΝΕΑ

Έρχεται το νέο Navara

ΝΕΑ

Στις εκθέσεις της Nissan αναμένεται μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου το νέο pick up της μάρκας, το NP300 Navara. Η επίσημη αντιπροσωπεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης το συνοδεύει με εγγύηση πέντε ετών ή 160.000 km, καλύπτοντας τις απαιτήσεις του επαγγελματία που το υποβάλλει σε… σκληρές δοκιμασίες. Η νέα γενιά του Navara κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Βαρκελώνης και πριν αρχίσει την εμπορική του πορεία βραβεύτηκε ως «International Pick-up» για το 2016, σε τελετή που έλαβε χώρα στη Λυών της Γαλλίας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Διαθέσιμο σε εκδόσεις King Cab και Double Cab, αλλά και με κίνηση σε δύο ή όλους τους τροχούς, το NP300 Navara εφοδιάζεται με το νέο 2.3 dCi, σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 160 και 190 ίππους (συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό ή 7άρι αυτόματο κιβώτιο). Η τετρακίνηση προέρχεται από το προηγούμενο μοντέλο, όμως το διπλοκάμπινο Navara εφοδιάζεται με νέα πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων για βελτίωση στην άνεση και την οδική συμπεριφορά.

Advertisement
Advertisement

Το μήκος της καρότσας του Navara Double Cab έχει αυξηθεί κατά 67 mm στο 1,58 m, ενώ του King Cab φθάνει το 1,79 m. Ο εξοπλισμός ασφάλειας και άνεσης περιλαμβάνει συστήματα που συναντάμε στα επιβατικά αυτοκίνητα (όπως αυτόματο φρενάρισμα, Cruise Control, Hill Descent Control, Hill Start Assist, κάμερα οπισθοπορείας, Around View Monitor, διζωνικό κλιματισμό κ.α.).

To NewsAuto.gr θα το δοκιμάσει μέσα στις επόμενες ημέρες, οπότε μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε τις εντυπώσεις μας.