Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το νέο εντυπωσιακό 4πορτο κουπέ της Hyundai

Ελλάδα 17:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το νέο εντυπωσιακό 4πορτο κουπέ της Hyundai

ΝΕΑ

Έρχεται το νέο εντυπωσιακό 4πορτο κουπέ της Hyundai

ΝΕΑ

H Hyundai στο πλαίσιο της επικείμενης αναβάθμισης της γκάμας της ετοιμάζει τη νέα γενιά Sonata, η οποία φιλοδοξεί να είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά 4πορτα κουπέ της εποχής.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Sonata θα είναι ένα από τα 13 νέα μοντέλα που θα μας παρουσιάσουν μέσα στους επόμενους 12 μήνες οι Hyundai, Kia και Genesis, και μάλιστα θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά εξ αυτών.

Με βάση μάλιστα τις πληροφορίες που έδωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο υπεύθυνος του σχεδιαστικού τμήματος της Hyundai στην Κορέα, ο SangYup Lee, στόχο της Hyundai είναι το νέο Sonata να είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα που έχει παρουσιάσει ποτέ.

Ο λόγος για αυτό έχει να κάνει φυσικά με την συνεχιζόμενη αύξηση της δημοτικότητας των SUV έναντι των παραδοσιακών σεντάν, που ωθεί τους κατασκευαστές να τολμήσουν περισσότερο από ποτέ στα νέα 4πορτα μοντέλα τους, ώστε να θέλξουν τους υποψήφιους αγοραστές.

Advertisement
Advertisement

Για να πετύχει λοιπόν τους στόχους του, το νέο Sonata δεν θα είναι απλά ένα νέο μεσαίο σεντάν, αλλά ένα εντυπωσιακό 4πορτο-κουπέ, που θα εμπνευστεί από το πρόσφατο πρωτότυπο Le Fil Rouge της μάρκας, έχοντας μια άκρως μοντέρνα και δυναμική σχεδίαση.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Lee, το νέο μοντέλο θα είναι μεν ένα 4πορτο-κουπέ, όμως δεν θα αφήσει στην άκρη και τη χρηστικότητά του, για να ικανοποιήσει και τους πιο παραδοσιακούς.

Advertisement

Το νέο Hyundai Sonata δεν θα αντικαταστήσει μόνο το ομώνυμο μοντέλο που πωλείται στις Η.Π.Α., αλλά θα αποτελέσει και τον διάδοχο του i40 στην Ευρώπη. Το ντεμπούτο του αναμένεται να συμβεί αργότερα μέσα στη χρονιά στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ώστε στη συνέχεια να λανσαριστεί στις αγορές το Β’ Εξάμηνο του 2019.

Advertisement