Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το κορυφαίο Toyota Yaris

Ελλάδα 9:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το κορυφαίο Toyota Yaris

ΝΕΑ

Έρχεται το κορυφαίο Toyota Yaris

ΝΕΑ

Η ταχύτερη έκδοση του Toyota Yaris παραγωγής, πιθανόν να έχει κίνηση σε όλους τους τροχούς και μοτέρ με απόδοση πάνω από 200 ίππους. Η πρώτη του εμφάνιση θα γίνει στο Ράλλυ Αυστραλίας.

Advertisement
Advertisement

 

Ένα νέο teaser είναι η πρώτη επίσημη αναφορά της Toyota για το πρωτότυπο Toyota GR Yaris πριν από το ντεμπούτο του στο Ράλλυ Αυστραλίας στις 17 Νοεμβρίου. Η ονομασία GR-4 στην εικόνα, ίσως να… κρύβει ότι το μοντέλο έχει τετρακίνηση. Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες καταγράφουν τις επίσημες δοκιμές του GRMN Yaris με σχέδιο καμουφλάζ, υπονοώντας ότι αυτό είναι ίσως το ίδιο μοντέλο που η Toyota δείχνει με teaser. Το αυτοκίνητο αυτό φορά σπορ, ζάντες και φαίνεται να έχει χαμηλότερη ανάρτηση από το απλό νέο Yaris.

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες για τον κινητήρα του νέου GR Yaris είναι ένα μυστήριο. Το μοντέλο παραγωγής διατίθεται με τρικυλίνδρους κινητήρες 1.000 και 1.500 κ.εκ. εκτός από την υβριδική έκδοση, που θα έχει τετρακύλινδρα μοτέρ. Ίσως GR-4 να σημαίνει πως η γρήγορη έκδοση έχει τετρακύλινδρο μοτέρ (αν και ελπίζουμε να έχει τετρακίνηση). Από τις διαρροές τεχνικών στοιχείων (σε Γερμανικά sites) όλα δείχνουν πως το κορυφαίο της σειράς θα έχει 2000 κ.εκ. με 280 ίππους

Η Toyota ήδη επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν πολλές εκδόσεις με διαφορετικές τιμές απόδοσης. Οι φήμες πάντως δείχνουν ότι το κορυφαίο sport μοντέλο της σειράς θα παρουσιαστεί με τρεις επιλογές. Το εισαγωγικό «GR Sport», το GRMN και ένα νέο μοντέλο με έμπνευση από το Yaris που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Δεν είναι ξεκάθαρο ποια από αυτές τις παραλλαγές η Toyota δείχνει στο teaser, αλλά η σύνδεση με το Ράλλυ Αυστραλίας για την αποκάλυψη του GR-4 μας… οδηγεί στην κορυφαία έκδοση.

Advertisement