Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται η νέα Panamera (video)

Ελλάδα 10:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται η νέα Panamera (video)

ΝΕΑ

Έρχεται η νέα Panamera (video)

ΝΕΑ

Με ένα αγωνιστικής έμπνευσης μονόλεπτο video teaser μας ανοίγει την όρεξη για τη νέα Panamera η Porsche. Σαφώς επηρεασμένη από την εμπλοκή της στον θρυλικό 24ωρο αγώνα του Μαν, τον οποίο και κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Τα αποκαλυπτήρια της δεύτερης γενιάς της Panamera θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, την Τρίτη 28 Ιουνίου. Ενόψει λοιπόν της παρουσίασης του οχήματος που οι Γερμανοί χαρακτηρίζουν ως «το ταχύτερο πολυτελές σεντάν στη Γη», δημιούργησαν αυτό το video όπου ουσιαστικά, αντί για έναν οδηγό αγώνων που φοράει τη στολή του και μπαίνει μέσα στο αγωνιστικό, εμφανίζονται… τέσσερις! Ανοίγουν από μία πόρτα και ξεκινούν την περιπέτεια!

Τι ξέρουμε ήδη για τη νέα Panamera πέραν του σπορ χαρακτήρα της; Πως θα είναι αρκετά φρεσκαρισμένη αισθητικά, σε κάθε της πλευρά. Ειδικά το πίσω μέρος θα έχει μία γραμμή LED που θα συνδέει τα φωτιστικά σώματα στα δύο άκρα.

Advertisement
Advertisement

Αρχικά θα λανσαριστεί σε εκδόσεις με V6 και V8 κινητήρες, θα ζυγίζει 90 κιλά λιγότερα από την προκάτοχό της και θα πατάει στη νέα πλατφόρμα MSB του ομίλου.

Όσο για το εσωτερικό της, θα έχει νέα καθίσματα, βελτιωμένη ποιότητα υλικών και μία οθόνη αφής 12 ιντσών να δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα και να αντικαθιστά την ύπαρξη κουμπιών.

Περισσότερα στις 28/6. Μέχρι τότε, πατήστε play…

Advertisement