Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται και plug-in το νέο Audi A3

Ελλάδα 17:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται και plug-in το νέο Audi A3

ΝΕΑ

Έρχεται και plug-in το νέο Audi A3

ΝΕΑ

Η τέταρτη γενιά του Α3 της Audi θα είναι διαθέσιμη από το καλοκαίρι του 2019 και σε υβριδική έκδοση με δυνατότητα φόρτισης με πρίζα.

Advertisement
Advertisement

 

Οι δύο νέες εκδόσεις του νέου Audi Α3 που συγκεντρώνουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους φίλους της μάρκας και όχι μόνο, είναι η υβριδική με δυνατότητα φόρτισης με πρίζα (Plug In Hybrid) αλλά και η έκδοση RS3 που αναμένεται να ξεπερνάει σε απόδοση από τον κινητήρα τους 420 ίππους. Η νέα υβριδική έκδοση δεν θα είναι μια από τις 12 ηλεκτρικές εκδόσεις μοντέλων που έχει δεσμευτεί να παρουσιάσει η Audi έως το 2025, καθώς αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στις διαστάσεις του Α3, πρόκειται να παρουσιαστεί αργότερα και να διατίθεται παράλληλα με τις «τυπικές» εκδόσεις του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Το νέο plug in υβριδικό μοντέλο που αναμένεται να παρουσιαστεί μέχρι το καλοκαίρι από την Audi, θα βασίζεται και πάλι στην πλατφόρμα MQB και θα έχει τη δυνατότητα να κινείται αμιγώς με τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας για κάτι παραπάνω από 50 χιλιόμετρα απόστασης. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πως θα προγραμματιστούν οι παρουσιάσεις από τον Όμιλο VW, μια και μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται και η παρουσίαση της 8ης γενιάς του VW Golf. Λογικά, η Audi θα παρουσιάσει πρώτη τη δικής της πρόταση στην κατηγορία αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια έκπληξη με το αντίθετο.