Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται και μικρό E-Tron από την Audi

Ελλάδα 3:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται και μικρό E-Tron από την Audi

ΝΕΑ

Έρχεται και μικρό E-Tron από την Audi

ΝΕΑ

Ενώ η Audi τράβηξε την προσοχή των φίλων της αυτοκίνησης με το εντυπωσιακό E-Tron GT Concept (απολαύστε το πατώντας εδώ), σκοπεύει να συνεχίσει την ηλεκτρική της επίθεση με ένα «συγγενικό» μοντέλο που μπορεί να μη μοιράζεται… πάθος, θα μοιράζεται όμως ουσία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

O λόγος για ένα ακόμα πρωτότυπο της «οικογένειας» E-Tron, μόνο που αυτή τη φορά ένα compact μοντέλο, κατά πάσα πιθανότητα hatchback, το οποίο θα παρουσιαστεί σε μερικούς μήνες.

Αν θέλετε να το τοποθετήσουμε ανάμεσα σε επιβατικά και πρωτότυπα μοντέλα που μας έχει ήδη παρουσιάσει το VW Group, θα το βάζαμε κάπου ανάμεσα στο A3, το φουτουριστικό Aicon (φωτό) και το -όχι και τόσο μελλοντικό- Volkswagen ID Concept. Άλλωστε το δεύτερο τελευταίο στη νέα πλατφόρμα MEB του ομίλου και εκεί θα πατάει και το μικρό E-Tron.

Advertisement
Advertisement

Έτσι θα συνεχιστεί και το λογικό μοτίβο που θέλει μοντέλα διαφορετικών brands του ομίλου να μοιράζονται τεχνολογίες, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τελευταίας γενιάς λύσεις.

Η Audi δεν έχει αποκαλύψει πολλά για το εν λόγω μοντέλο, εκτιμάται όμως πως θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2019, ενδεχομένως τον προσεχή Μάρτιο στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, ενώ θα μπει στην παραγωγή προς το τέλος του.

Audi-Aicon_Concept-b640