Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται υβριδική Corvette;

Ελλάδα 4:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται υβριδική Corvette;

ΝΕΑ

Έρχεται υβριδική Corvette;

ΝΕΑ

Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων μπαίνουν στο παιχνίδι της υβριδικής τεχνολογίας αλλά και τον ηλεκτρικών οχημάτων. Κάποιοι μάλιστα, τολμούν με hypercars. Στην τελευταία κατηγορία φαίνεται πως ετοιμάζεται να μπει η Chevrolet.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Έχοντας ήδη δουλέψει πολύ με εναλλακτικές τεχνολογίες εντός ομίλου, η GM φαίνεται πως ετοιμάζει μία «πράσινη» έκδοση της Chevrolet Corvette. Κι αυτό διότι κατοχύρωσε το όνομα E-Ray που θα μπορούσε να αφορά την υβριδική εκδοχή της Stingay.

Ωστόσο, δεδομένης της σφιχτής χωροθέτησης στη C7, είναι δύσκολο να υπάρξει απλά παραλλαγή του μοντέλου όπως το ξέρουμε τώρα. Άρα θα πρέπει η Chevrolet να ετοιμάσει κάτι διαφορετικό.

Advertisement
Advertisement

Άλλωστε θα πρέπει να ενθουσιάσει και με τη διαφορετικότητά της, όπως έκανε για παράδειγμα η Porsche Mission E που σίγουρα θα αποτελεί άμεσο ανταγωνιστή (μάθετε περισσότερα για το γερμανικό μοντέλο πατώντας εδώ). Δεδομένου πως έχουμε σε μερικές εβδομάδες τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, δεν αποκλείεται να έχουμε περισσότερα νέα τις επόμενες ημέρες!

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο Νο1 αυτοκινητικό site, το NewsAuto.gr!