Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ερχεται η μεγαλύτερη έκθεση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην Ελλάδα

Ελλάδα 17:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
        string(127) "Ερχεται η μεγαλύτερη έκθεση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην Ελλάδα"
    

Ερχεται η μεγαλύτερη έκθεση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην Ελλάδα αλλάζει επίπεδο. Η Used Car Expo 2026 powered by Ατλαντική Ένωση ανοίγει τις πύλες της από τις 15 έως τις 17 Μαΐου στο ΟΑΚΑ και φέρνει για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλη κλίμακα μια έκθεση αποκλειστικά αφιερωμένη στο ποιοτικό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, με εκατοντάδες επιλογές, ελεγμένα οχήματα και ειδικές εκθεσιακές προσφορές που δύσκολα θα βρει κανείς στην αγορά.

Advertisement
Advertisement

Η μοναδική μεγάλη έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα συγκεντρώνει σε έναν χώρο εκατοντάδες επιλεγμένα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, από κορυφαίες εταιρείες του χώρου, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να συγκρίνουν άμεσα τιμές, εξοπλισμό και προτάσεις αγοράς, χωρίς χάσιμο χρόνου και με απόλυτη διαφάνεια.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της διοργάνωσης είναι ότι τα αυτοκίνητα της έκθεσης πληρούν συγκεκριμένες και αυστηρές προδιαγραφές. Πρόκειται για οχήματα έως 12 ετών, με έως 130.000 χιλιόμετρα, 100% ατρακάριστα, με πλήρες ιστορικό service, βιολογικό καθαρισμό και πιστοποιητικό ΚΤΕΟ σε ισχύ. Παράλληλα, η DEKRA Imperial θα πραγματοποιεί επιτόπιους τεχνικούς ελέγχους, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την αξιοπιστία και την ασφάλεια της αγοράς.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν μοναδικές ευκαιρίες αγοράς, με ανταγωνιστικές τιμές, αποκλειστικές εκθεσιακές προσφορές αλλά και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα με δόσεις, κάνοντας πιο εύκολη από ποτέ την απόκτηση ενός αξιόπιστου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Η Used Car Expo 2026 powered by Ατλαντική Ένωση φιλοδοξεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο σημείο συνάντησης της αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Πίσω από τη διοργάνωση βρίσκεται η EXPO & EVENTS, η εταιρεία που υπογράφει και τις μεγάλες εκθέσεις AUTO ATHINA και AUTO THESSALONIKI, μεταφέροντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της σε μια διοργάνωση που δίνει έμφαση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την πραγματική ενημέρωση του καταναλωτή.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, στο Parking 9, στο Μαρούσι, με ώρες λειτουργίας την Παρασκευή 15 Μαΐου από τις 12:00 έως τις 20:00 και το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 20:00. Η γενική είσοδος κοστίζει 10 ευρώ, ενώ η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών και για ΑμεΑ είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες στο usedcarexpo.gr

Advertisement