Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται η Aston Martin DB11

Ελλάδα 10:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται η Aston Martin DB11

ΝΕΑ

Έρχεται η Aston Martin DB11

ΝΕΑ

Μπορεί όλοι να περιμένουν πως και πώς να αντικρίσουν τα νέα μοντέλα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όμως αυτές τις ημέρες δεν λείπουν και οι ειδήσεις για το… μέλλον.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το μέλλον της Aston Martin! Ο Διευθύνων Σύμβουλος λοιπόν της βρετανικής μάρκας, Andy Palmer, επιβεβαίωσε κάτι που ήδη ακουγόταν έντονα – πως το 2016 θα λανσαριστεί η νέα DB11!

Όπως αναμενόταν συνεχίζεται ο… αύξων αριθμός στην ονοματοδοσία ενώ οι Βρετανοί δεν μοιράστηκαν τίποτα περισσότερο. Ούτε τεχνικά χαρακτηριστικά ούτε κάτι άλλο – μόνο το όνομα.

Advertisement
Advertisement

Αναλυτικά, ο Palmer δήλωσε: «Είμαι υπερήφανος και χαρούμενος που επιβεβαιώνω πως το επόμενο μοντέλο μας θα φέρει το όνομα DB11. Όχι μόνο μαρτυρά την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε την παράδοση των θρυλικών sportscars που έχουν τα αρχικά “DB” αλλά δείχνει στον κόσμο πως έχουμε ήδη ενεργοποιήσει το φιλόδοξο πλάνο μας για το μέλλον. Τα επόμενα χρόνια η Aston Martin θα αλλάξει όχι μόνο την υπάρχουσα γκάμα μοντέλο της αλλά και το μέγεθος της παγκόσμιας παρουσίας της, με την DB11 στο επίκεντρο αυτής της αλλαγής».