Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLA

Ελλάδα 16:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLA

ΝΕΑ

Έρχεται η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLA

ΝΕΑ

Τις τελευταίες πινελιές στην ανανεωμένη GLA βάζει η Mercedes-Benz την οποία θα παρουσιάσει μέσα στο προσεχές διάστημα.

Advertisement
Advertisement

Αν και η τρέχουσα γενιά της GLA παρουσιάστηκε πριν λιγότερο από δύο χρόνια, η Mercedes-Benz φαίνεται αποφασισμένη να προχωρήσει σε ένα ελαφρύ αισθητικό φρεσκάρισμα.

Με βάση της πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, θα υπάρχουν αλλαγές στο εμπρός μέρος με ελαφρά διαφοροποιημένη μάσκα και λίγο αλλαγμένους προφυλακτήρες.

Θα υπάρχουν επίσης και νέα φωτιστικά σώματα, τα οποία θα ακολουθούν τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία του εμπρός μέρους το οποίο θα διαθέτει πιο καμπύλα σχήματα σε σχέση με το σημερινό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Αλλαγές στο προφίλ και την κατανομή των όγκων δεν φαίνεται να προκύπτουν σε αυτή την ενδιάμεση γενιά, ενώ στο πίσω μέρος το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν κάποιες μικρές αλλαγές στα φωτιστικά σώματα και τον προφυλακτήρα.

Ως προς τα μηχανικά μέρη, το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει κάποιο σημαντικό νέο, μιας και ήδη η γκάμα έχει αρκετές επιλογές και σε όλα τα καύσιμα.

Όσο για το σαλόνι, το σίγουρο είναι ότι θα εφαρμοστούν τα τελευταίας γενιάς συστήματα υποβοήθησης και διασύνδεσης, ενώ μάλλον θα προσαρμοστεί και το πιο σύγχρονο και εξελιγμένο MBUX.

Advertisement

Η ανανεωμένη GLA αναμένεται να παρουσιαστεί μετά το καλοκαίρι, εξασφαλίζοντας ότι θα παραμείνει στην παραγωγή για δυο-τρία χρόνια ακόμα. Για τη συνέχεια δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο, με δεδομένη την πρόθεση της εταιρίας να μην υπάρξει ανανέωση των μικρών μοντέλων της Mercedes-Benz.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτική δοκιμή: Mercedes GLA 200 vs Peugeot 3008 PureTech 130
Νέα Mercedes GLA: Οι διαφορές με την προηγούμενη γενιά της (video)
Video: Δείτε τη νέα Mercedes GLA 200 Auto

Advertisement