Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται ένα νέο μικρό crossover από την Toyota

Ελλάδα 6:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται ένα νέο μικρό crossover από την Toyota

ΝΕΑ

Έρχεται ένα νέο μικρό crossover από την Toyota

ΝΕΑ

Επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη η άφιξη ενός νέου crossover με μικρές διαστάσεις από την Toyota, το λανσάρισμα του οποίου στις παγκόσμιες αγορές αναμένεται μέσα στα επόμενα 2 με 3 χρόνια. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Την παραπάνω αποκάλυψη έκανε ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Toyota Βορείου Αμερικής, ο κ. Jack Hollis, ο οποίος επιπλέον τόνισε ότι το νέο μοντέλο θα χτιστεί πάνω στη νεότερη πλατφόρμα TNGA της εταιρείας, πάνω στην οποία βασίζονται όλα τα πιο πρόσφατα μοντέλα της φίρμας, όπως το C-HR και η τελευταία γενιά του Prius.

Εν όψει μάλιστα της εισόδου του νέου μοντέλου ο κ. Hollis αποκάλυψε ότι η Toyota έχει παρουσιάσει μέσα στη χρονιά πρωτότυπα όπως τα FT-4X, TJ Cruiser και το πιο πρόσφατο FT-AC, ώστε να δει τι αρέσει και τι όχι στο κοινό.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του νέου μικρού crossover, ο Αντιπρόεδρος της Toyota Βορείου Αμερικής επιβεβαίωσε ότι η τιμή του θα είναι χαμηλότερη από αυτή του C-HR, ενώ παράλληλα σε αντίθεση με αυτό, αποκάλυψε ότι το νέο μοντέλο θα έχει και έκδοση με τετρακίνηση.

Advertisement
Advertisement

Ως προς τα συστήματα κίνησής του, ο κ. Hollis δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω, ωστόσο είναι δεδομένο ότι το νέο μικρό crossover θα είναι και υβριδικό. Περισσότερα σε κάθε περίπτωση θα γνωρίζουμε σε 2-3 χρόνια, όταν και είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου.

FTAC LA 640