Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται Audi SQ3 το 2019

Ελλάδα 13:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται Audi SQ3 το 2019

ΝΕΑ

Έρχεται Audi SQ3 το 2019

ΝΕΑ

Η Audi έδειξε το ολοκαίνουργιο Q3 πριν από μία εβδομάδα, οπότε γιατί αυτή η νέα καταχώρηση έχει πρόσφατη ημερομηνία εγγραφής; Πράγματι, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Πνευματικής Ιδιοκτησίας (EUIPO), η ημερομηνία κατάθεσης είναι η 10η Ιουλίου και συμπίπτει με την ημερομηνία εγγραφής και θα παραμείνει έγκυρη για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτές τις μάλλον βαρετές εικόνες φαίνεται ένα ελαφρώς διαφορετικό σχέδιο σε σύγκριση με τα μοντέλα Q3 που απεικονίζονται στην επίσημη εμφάνιση που δημοσιεύτηκε στα τέλη Ιουλίου. Για αρχάριους, οι “εισαγωγές αέρα” του μπροστινού προφυλακτήρα είναι μεγαλύτερες ενώ η κάτω γρίλια έχει αλλάξει επίσης. Κοιτάζοντας τα πρόσφατα κατασκοπευτικά πλάνα του πρωτοτύπου SQ3, τα σχέδια της μπροστινής ανατομίας φαίνεται είναι σε απόλυτη αντιστοιχία, πράγμα που μας οδηγεί στο να πιστέψουμε ότι στην πραγματικότητα εξετάζουμε τη hot εκδοχή που ενδεχομένως προβλέπεται να φτάσει το 2019 ως 2020 MY.

Το πλαϊνό προφίλ δείχνει ότι το συγκεκριμένο Q3 θα μπορούσε ενδεχομένως να υιοθετεί τους γνωστούς αλουμινένιους τροχούς και πίσω από αυτούς, τα εμπρός φρένα (τουλάχιστον) φαίνεται να είναι μεγαλύτερα. Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερα ενδιαφέρον για το πίσω άκρο, αλλά έχοντας δει το τελευταίο SQ5 με ψεύτικες απολήξεις εξάτμισης, δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από τον αδελφό του. Αυτά τα πρωτότυπα που έχουμε αναφέρει για το SQ3 είχαν τέσσερις απολήξεις εξάτμισης, είναι φυσιολογικό για ένα S-badged Audi, οπότε ελπίζουμε ότι και το σπορ crossover θα ακολουθήσει τον κανόνα. Πάντως υπάρχουν μικρές πιθανότητες να κοιτάζουμε το RS Q3, καθώς ο πίσω προφυλακτήρας δεν έχει εγκοπές για το συγκεκριμένο ζεύγος ωοειδών απολήξεων που συνοδεύει τα Audi RS. Επιπλέον, προσδοκούμε επίσης ότι ο κορυφαίος παίκτης της σειράς θα υιοθετήσει ένα πιο επιθετικό αμάξωμα, καθώς αυτή η έκδοση δεν φαίνεται να υπονοεί κάτι τέτοιο.

Advertisement
Advertisement

Ενώ δεν μπορούμε να εντοπίσουμε την ταυτότητα του μοντέλου, οι εικόνες από την επίσημη καταχώριση αποτελούν ένα σημάδι. Η Audi δουλεύει σε ένα ελαφρώς πιο συναρπαστικό παράγωγο του ποιοτικού crossover.

Audi-q3-patent-tsiro-530