Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επιβεβαίωση NewsAuto: Επιστρέφει το Suzuki Baleno

Ελλάδα 4:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιβεβαίωση NewsAuto: Επιστρέφει το Suzuki Baleno

ΝΕΑ

Επιβεβαίωση NewsAuto: Επιστρέφει το Suzuki Baleno

ΝΕΑ

Τον Μάρτιο είχαμε ενημερώσει τους αναγνώστες μας ότι το Baleno επιστρέφει στη γκάμα της Suzuki μετά από 13 χρόνια και ότι η έκδοση παραγωγής θα είναι έτοιμη το Σεπτέμβριο του 2015 στη Φρανκφούρτη. Οι πληροφορίες μας αποδείχθηκαν σωστές, καθώς η ιαπωνική μάρκα ανακοίνωσε ότι το μικρό hatchback μοντέλο θα κάνει πρεμιέρα στο σαλόνι αυτοκινήτου της γερμανικής πόλης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα βλέπουμε από το πλάι το Baleno, το οποίο διατηρεί τις αναλογίες και τις σχεδιαστικές γραμμές του πρωτότυπου iK-2. Το νέο Suzuki θα τοποθετηθεί πάνω από το Swift στη γκάμα της μάρκας. Το μήκος του αναμένεται να είναι κοντά στα 4 m. και θα αποτελέσει την mainstream πρόταση της μάρκας στην κατηγορία των σουπερμίνι, με περισσότερους χώρους από το Swift.

Ένας από τους κινητήρες του Baleno θα είναι ο νέος τρικύλινδρος turbo του 1 lt, ο οποίος ονομάζεται BoosterJet. Η ισχύς του αναμένεται να πλησιάζει τα 110 PS, ενώ η μέση κατανάλωση θα βρίσκεται κοντά στα 4 lt/100 km. Το ιαπωνικό σουπερμίνι ενδέχεται να κυκλοφορήσει και σε mild υβριδική έκδοση, που περιορίζει μεν κατανάλωση-ρύπους αλλά δεν επιτρέπει την κίνηση με αποκλειστική χρήση ηλεκτρικής ενέργειας.

Advertisement
Advertisement