Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Tonale το Compact SUV της Alfa Romeo

Ελλάδα 10:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Tonale το Compact SUV της Alfa Romeo

ΝΕΑ

Επίσημο: Tonale το Compact SUV της Alfa Romeo

ΝΕΑ

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια της Tonale, της νέας SUV Αlfa Romeo, που είναι σχεδιασμένο από λευκό χαρτί και προορίζεται για υβριδικό στην έκδοση παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

 

Στην πλατφόρμα Giorgio, η Alfa Romeo παρουσίασε το πρωτότυπο Tonale. Το νέο SUV για τη γκάμα της Ιταλικής φίρμας, είναι μικρότερο από την Stelvio και σε πρώτη φάση, το πρωτότυπο είναι προορισμένο για υβριδικό, με δυνατότητα φόρτισης σε πρίζα. Η αποκάλυψη στην  Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, δείχνει ένα εξαιρετικά καλαίσθητο και προσεγμένο στη λεπτομέρεια plug-in υβριδικό, που φέρνει κύμα αισιοδοξίας για το μέλλον της Ιταλικής εταιρείας.  Σχεδιαστικά, το πρωτότυπο έχει πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία από τη σύγχρονη προσέγγιση της εταιρείας, μαζί με στοιχεία που κάνουν «γέφυρα» με το παρελθόν, όπως είναι το τριάκτινο τιμόνι που φέρνει «άρωμα» από την ιστορία της μάρκας. Παλιότερα πρωτότυπα θυμίζουν και κάποια από τα στοιχεία που διαμορφώνουν την εικόνα του αυτοκινήτου, όπως είναι τα «τρίδυμα» φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω.

Advertisement
Advertisement

Τα υλικά της καμπίνας είναι ποιοτικά και χωρίς να καταφεύγει σε αισθητικές ακρότητες, η εικόνα του φιλόξενου για 4 επιβάτες εσωτερικού, είναι σύγχρονη. Οι οθόνες στο ταμπλό, είναι μία πίσω από το τιμόνι στο ρόλο του πίνακα των οργάνων με διαγώνιο 10,25 ίντσες και άλλη μια στο κέντρο, 12,3 ιντσών. Η τριπλή επιλογή προγράμματος διατηρείται, όπως ακριβώς την έχουμε δει στα υπάρχοντα μοντέλα της Alfa Romeo, με το DNA να έχει επιπρόσθετα λειτουργίες που χρησιμοποιούν είτε μόνο την ηλεκτρική ενέργεια για την κίνηση του μοντέλου, είτε συνδυαστικά (το “D” δεν είναι στην προκειμένη περίπτωση Dynamic αλλά Dual Power) προκειμένου να έχει ο οδηγός το μέγιστο της απόδοσης στη διάθεσή του.

Advertisement

Advertisement