Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτό είναι το ανανεωμένο Hyundai i30

Ελλάδα 11:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Αυτό είναι το ανανεωμένο Hyundai i30

ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτό είναι το ανανεωμένο Hyundai i30

ΝΕΑ

Παρά την στροφή της προς τα ηλεκτρικά, η Hyundai επιμένει και με τα συμβατικά μοντέλα, προχωρώντας σε μία ακόμα ανανέωση του i30.

Advertisement
Advertisement

Η Hyundai Motor αποκάλυψε το ανανεωμένο i30, με ένα μικρής έκτασης facelift, το δεύτερο σε αυτή τη γενιά του μοντέλου που παρουσιάστηκε το 2007.

Προσφέροντας μια σειρά από αμαξώματα, όπως hatchback, fastback και wagon, μαζί με τη δυναμική έκδοση N Line, το i30 προσφέρει πολλές εναλλακτικές επιλογές στις διαφορετικές προτιμήσεις των πελατών.

Με έμφαση στην αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, το νέο i30 θέτει υψηλότερα πρότυπα στην κατηγορία του.

Advertisement
Advertisement

Οι αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν επανασχεδιασμένα στοιχεία όπως το σχέδιο της μάσκας, τα ένθετα του προφυλακτήρα και τα περιβλήματα των προβολέων ομίχλης, προσδίδοντας μια πιο δυναμική εμφάνιση στο όχημα.

Οι προβολείς και τα πίσω φώτα LED είναι πλέον στάνταρ, συμπληρωμένα από νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου 16 ιντσών, αναβαθμίζοντας τόσο το στυλ όσο και την ορατότητα.

Το νέο i30 προσφέρει μια επιλογή από 12 εξωτερικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων επτά νέων προσθηκών, όπως το Abyss Black Pearl και το Jupiter Orange Metallic, ενισχύοντας τις επιλογές εξατομίκευσης για τους πελάτες.

Advertisement

Στο εσωτερικό, οι βελτιώσεις αφορούν τα καλύτερα υλικά που έχουν επιλεγεί, ενώ στο κεντρικό τούνελ υπάρχει πλαστικό με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα.

Για τη σπορ έκδοση N Line, οι αισθητικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν πιο τολμηρά πλέγματα μάσκας και σπορτίφ εσωτερικές πινελιές, αντανακλώντας τον δυναμικό χαρακτήρα του.

Advertisement

Το νέο i30 εισάγει μια σειρά από τεχνολογίες συνδεσιμότητας όπως μία στάνταρ έγχρωμη οθόνη 4,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων και τρεις θύρες φόρτισης USB Type-C. Προαιρετικά, υπάρχει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών.

Όσον αφορά την ασφάλεια, τα χαρακτηριστικά Hyundai Smart Sense είναι πλέον στάνταρ σε όλη τη γκάμα του i30, όπως το Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) και το Lane Following Assist (LFA) ή το Highway Driving Assist (HAD) 1.5 για ημιαυτόνομη οδήγηση.

Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε διαφορετικές ανάγκες, το νέο i30 είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από χαρακτηριστικά άνεσης, όπως ο εσωτερικός φωτισμός LED και ο φωτισμός χώρου αποσκευών για βελτιωμένη ορατότητα.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά τις επιλογές σε κινητήρες, η γκάμα παραμένει ίδια με τους κινητήρες 1.5 MPI, 1.0T, και 1.5T με ισχύ 110, 120 και 159 ίππων.

Η παραγωγή του νέου i30 θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2024 στο εργοστάσιο παραγωγής της Hyundai στο Nošovice της Τσεχίας,