Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημα στις 24 Οκτωβρίου το νέο VW Golf

Ελλάδα 22:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημα στις 24 Οκτωβρίου το νέο VW Golf

ΝΕΑ

Επίσημα στις 24 Οκτωβρίου το νέο VW Golf

ΝΕΑ

Μετά από αρκετές καθυστερήσεις, η Volkswagen επισημοποίησε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου Golf, που αισίως μπαίνει στην όγδοη γενιά του.

Advertisement
Advertisement

 

Οι κινήσεις στρατηγικής της VW είχαν ως αποτέλεσμα να μετατεθεί η επίσημη παρουσίαση του νέου Golf στην πρόσφατη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, και στη θέση του να μπει το νέο ηλεκτρικό ID.3. Και ενώ μέχρι πρότινος δεν γνωρίζαμε την ακριβή ημερομηνία, η εταιρεία από το Βόλφσμπουργκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διεθνή ΜΜΕ ανακοίνωσε το πότε θα τραβήξει το σεντόνι, αποκαλύπτοντας το 8ης γενιάς Golf. Να αναφέρουμε ότι το γερμανικό μπεστ σέλερ από τον Μάρτιο του 1974, όταν και πρωτοεμφανίστηκε, έχει πουλήσει πάνω από 35 εκατομμύρια μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Έτσι λοιπόν, η μεγάλη αποκάλυψη του Golf Mk8 (δείτε το στις κατασκοπευτικές μας φωτογραφίες) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις της VW στο Βόλφσμπουργκ, με κεντρικό σύνθημα «Life Happens with a Golf». Όπως μας προετοιμάζουν οι άνθρωποι της εταιρείας, το νέο τους μοντέλο θέτει νέα δεδομένα σε ότι αφορά την σχεδίαση, τις νέες τεχνολογίες, την πληθώρα των συστημάτων υποβοήθησης, αλλά και τη γκάμα των κινητήρων. Η παραγωγή του νέου Golf έχει ξεκινήσει ήδη, ενώ έχει επιβεβαιωθεί ότι η έκδοση Wagon θα συνεχίσει να υφίσταται.

Εκτός από την Ευρώπη, το νέας γενιάς VW Golf θα λανσαριστεί και στην αγορά των ΗΠΑ, με επίκεντρο τις κορυφαίες εκδόσεις GTI και R. Για τις υπόλοιπες εκδόσεις, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο κατασκευαστής έχει αποφασίσει να σταματήσει τόσο το Golf SportVan, όσο και την τετρακίνητη έκδοση Alltrack. Επίσης, το ηλεκτροκίνητο e-Golf αναμένεται να αντικατασταθεί από το ID.3. Εκτός του συγκεκριμένου οχήματος, στα πλάνα του VW Group υπάρχει η επίσημη παρουσίαση της νέας Skoda Octavia, στις 11 Νοεμβρίου ενώ ακολουθούν μέσα στο 2020 τα νέα SEAT Leon και Audi A3 Sportback.