Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημα σκίτσα για το ανανεωμένο Kia XCeed

Ελλάδα 22:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημα σκίτσα για το ανανεωμένο Kia XCeed

ΝΕΑ

Επίσημα σκίτσα για το ανανεωμένο Kia XCeed

ΝΕΑ

H Kia δημοσίευσε σκίτσα από το ανανεωμένο Kia Xceed το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 18 Ιουλίου.

Advertisement
Advertisement

Η επανασχεδίαση του Kia XCeed αναμένεται να δώσει νέα εμπορική πνοή στο ενδιαφέρον μοντέλο της νοτιοκορεατικής εταιρείας. Οι αλλαγές δεν θα αφορούν μόνο στον αισθητικό τομέα αλλά και στον τεχνολογικό, καθώς θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα κινητήρα και σε Plug-in Hybrid.

Αλλαγές θα υπάρχουν και στον εξοπλισμό μιας και το XCeed θα διατίθεται και στη έκδοση «GT-Line». Από τα σκίτσα, καταλαβαίνουμε ότι οι διαφορές στο επανασχεδιασμένο μοντέλο θα αφορούν στους προφυλακτήρες και τα φωτιστικά σώματα LED. Στη μάσκα, διακρίνουμε το νέο πολυγωνικό πλαίσιο στη γρίλια και το μεγάλων διαστάσεων λογότυπο της Kia.

Οι θόλοι των τροχών φαίνονται μεγαλύτεροι και το αυτοκίνητο θα διατίθεται και με μεγαλύτερους τροχούς. Στο πίσω μέρος βλέπουμε ότι τα φώτα LED θα έχουν καινούργια σχεδίαση εντός τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΙΑ XCEED

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό αναμένεται να υπάρχουν αλλαγές στη διαμόρφωση του ταμπλό και αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού το οποίο θα περιλαμβάνει οθόνη 12,3 ιντσών στον πίνακα οργάνων και 10,25 ιντσών στην οθόνη στο κέντρο της κονσόλας.

Οι κινητήρες του θα είναι ο 1.5 T-GDI των 160 ίππων με σύστημα 48 Volt, ενώ ο 1.6 T των 204 ίππων θα έχει στάνταρ το 7-DCT αλλά όχι και ήπια υβριδική υποβοήθηση.

Advertisement

Από πλευράς diesel υπάρχει και ο 1.6 των 136 ίππων, αργότερα θα δούμε και έκδοση Plug-in Hybrid με 141 ίππους με θεωρητική απόσταση 58 χιλιομέτρων. Πιο αναλυτικά δείτε το σχετικό μας άρθρο με τις τιμές πώλησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι τιμές του ανανεωμένου Kia XCeed στην Ελλάδα!
Οδηγούμε το νέο Kia Niro στη Γερμανία
To extreme makeover του νέου Kia Sportage (+video)

Advertisement