Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επετειακό Subaru WRX STI Type RA-R

Ελλάδα 14:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επετειακό Subaru WRX STI Type RA-R

ΝΕΑ

Επετειακό Subaru WRX STI Type RA-R

ΝΕΑ

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 30 χρόνων της Subaru Tecnica International η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε την σκληροπυρηνική έκδοση WRX STI Type RA-R.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι φίλοι της Subaru σίγουρα θα ενθουσιαστούν με το άκουσμα της είδησης σχετικά με την δημιουργία μιας ακόμα πιο καθαρόαιμης έκδοσης του WRX STI. Τα άσχημα νέα βέβαια είναι πως δυστυχώς για όλους τους υπόλοιπους το Type RA-R θα κυκλοφορήσει μόνο στην ιαπωνική αγορά.

Φυσικά η συγκεκριμένη έκδοση είναι εστιασμένη στην βελτίωση της απόδοσης σε κάθε τομέα. Ξεκινώντας από τον 2λιτρο boxer κινητήρα ο οποίος έχει νέα εισαγωγή, νέα εξάτμιση, βελτιωμένο σύστημα ψύξης και αναβαθμισμένο λογισμικό φθάνοντας έτσι τους 329 ίππους, δηλαδή 14 ίππους επιπλέον από την έκδοση Type RA. Μάλιστα η αύξηση της ισχύος συνοδεύεται και από μείωση του βάρους κατά 10 κιλά.

subaruwrxstityperar2456543harpi640

Advertisement
Advertisement

Ειδικά ρυθμισμένη για το Type RA-R είναι η ανάρτηση που διαθέτει νέα αμορτισέρ και ελατήρια ενώ οι προδιαγραφές συμπληρώνονται από αναβαθμισμένα φρένα της Brembo, και από νέες ζάντες 18’’ με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S. Σε αισθητικό επίπεδο το WRX STI Type RA-R διαθέτει κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, έχει διαφοροποιημένη εισαγωγή στη μάσκα καθώς και αυτοκόλλητα STI 30th Anniversary προς τιμή της επετείου της STI.

Η παραγωγή του WRX STI Type RA-R θα περιοριστεί στις 500 μονάδες.

subaruwrxstityperar2456543harpi640_1

Advertisement